Cpt. Iglo geschorst wegens benaderen van @FemkeHalsema?

Ja hoor: uw captain is nu ook met zijn reserveaccount geschorst op Twitter. Opnieuw geen idee waarom, of het zou de laatste zichtbare twiet moeten zijn, die was gericht aan Femke Halsema, omdat die weer een goede reden was gebleken om de staatsomroep op te heffen:

@FemkeHalsema Ja, het is hard werken op kosten van de staatsomroep

Het kan natuurlijk ook zijn dat we Zwarte Piet of @FrontaalNaakt te vaak genoemd hadden, maar we worden er wel helemaal gallisch van, dat mag u best weten. En ons eigenlijke account, @Opinieleiders, blijft maar geschorst, nog steeds zonder opgaaf van redenen.

Omdat wij gisteren ons gisteren nogal hadden vermaakt op Standpunt.nl, met name in de zwartepietdiscussie aldaar, hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt daar zelf een stelling los te laten, en wel de volgende: Twitter is druk bezig zichzelf uit de markt te prijzen via zijn schorsingsbeleid.

Nadat wij zelf gestemd hadden, was honderd procent van de stemmers het met ons eens en toen wij zojuist nog een keer keken, bleken de twee andere stemmers er net zo over te denken.

Inmiddels hebben we geconstateerd dat ons reserveaccount niet meer geschorst is en ons hoofdaccount nog wel. En nu gaan we een kopje koffie drinken en ons wederom mengen in de discussie over de plofkip. Lachen.

18-10-2013 14.33 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Forum, Twitter, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Cpt. Iglo geschorst wegens benaderen van @FemkeHalsema?”

  1. […] zoals Peter ‘Flontara Nakata‘ Breedveld op Twitter heet, en @Opinieleiders (dat is ons geschorste account) af en toe in dezelfde twiet te noemen? Daar krijgt hij namelijk bloedgolven van en dat vinden wij […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties