Fuck islamofobie

We kennen de routine inmiddels: als politici, kunstenaars, publicisten, Joden, homo’s, vrouwen, afvalligen, ongelovigen en ketters worden bedreigd en mishandeld, maken we ons in Nederland erg druk om ‘islamofobie’.

Fuck islamofobie. Het is me wel duidelijk dat we van de autoriteiten en de pliesie niets te verwachten hebben. Die begeleiden ons gewoon naar de slachtbank en ik geloof niet dat die buttons ‘Ik ben tegen terrorisme’ veel kogels of messen gaan tegenhouden. Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik wil een gun, man. Toch eens rondvragen.

Zie ‘Hooligans

21-10-2013 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Losse skakels

Er heeft iemand gereageerd op “Fuck islamofobie”

 1. Jack L. says:

  Dit stuk werd nog besproken door reaguurders op Joop.nl (ik heb de link even weggelaten voor leesbaarheid):
  — – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  Kees Goedhart:
  Ook Peter Breedveld heeft zich wel eens over Hirsi Ali uitgelaten. Naar mijn mening een interessant stuk.
  -link-
  Tom Meijer:
  “Naar mijn mening een interessant stuk.”

  Niks interessants ontdekt.
  — – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  Zie ook http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/13954_hirsi_ali_breivik_is_product_van_politieke_correctheid/


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties