Doei, Netflix

Cookies zijn soms best nuttig, maar meestal niet. Niet voor ons, in ieder geval. Wij hebben dan ook een grondige hekel aan webzijden die ons willen dwingen hun cookies te accepteren en als wij geen zaken met zo’n webzijde hoeven te doen, komen wij er gewoon niet meer.

Vandaag nemen wij afscheid van Netflix. Wij wilden even kijken of dat misschien iets voor ons was, maar bij het betreden van Netflix.com kregen wij meteen een grote bek: “Je moet cookies in de webbrowser inschakelen.” Wij moeten helemaal nix. Het enige wat wij moeten is doodgaan. En nou opgesodemieterd.

Netflix had een grote bek, dus daar worden wij geen klant. Dat zal ze leren.

Netflix had een grote bek, dus daar worden wij geen klant. Dat zal ze leren.

22-10-2013 9.45 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Computerij, IP-vanger en aanverwant

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties