Marianne Vaatstra “revisited”

Dankbaar zou Dankbaar niet zijn als hij hiermee genoegen nam en wraakte de rechter. Het hoorde allemaal bij het spelletje. Want het enige waar het Dankbaar om te doen is, is het creëren van een podium waarop hij zijn beschuldigingen kan etaleren. Dat podium krijgt hij niet. Ook niet nadat zijn tweede wrakingsverzoek sneuvelde en de Politierechter de zaak naar de meervoudige kamer verwees.

De meervoudige kamer zal zich over enige tijd over de zaak buigen en daar zal zich een herhaling van zetten voordoen. Het verzoek om getuigen te horen zal worden afgewezen en Dankbaar zal de rechtbank wraken. Uiteindelijk zal hij worden veroordeeld wegens smaad en in de overwegingen zal de rechtbank ongetwijfeld laten doorklinken dat kritiek op politie, justitie en rechters geoorloofd is, maar dat het disproportioneel is om bij het uitoefenen van die kritiek iemand met naam en toenaam te beschuldigen.

Zie ‘Marianne Vaatstra “revisited”‘.

29-10-2013 16.31 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Juridisch, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2018 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.14 RSS-feed/RSS-feed reacties