Wim Dankbaar raaskalt er woest op los

Onlangs stond Wim Dankbaar voor de rechter. Dat was heel zielig, vooral voor de rechter, want die moest de hele tijd doen alsof hij Wim Dankbaar serieus nam, terwijl Wim ‘verkeerde podium? Nix mee te maken’ Dankbaar zich alleen maar vreselijk liep aan te stellen in een even vergeefse als wanhopige poging zijn gelijk te halen. Chris Klomp, die behalve neonazi ook rechtbankverslaggever is en zich in dier voege journalist noemt, heeft een stukje aan meneer Dankbaar en zijn discipelen gewijd onder de titel ‘De sekte van Wim‘. Wij konden daar wel om lachen, maar Wim ‘humor is voor geestelijk gezonde mensen’ Dankbaar niet en die is nu boos op Chris Klomp, wat heeft geresulteerd in: ‘OM slaaf Chris Klomp speelt de sekte-kaart‘. Voer voor een kloosried.

Het was te verwachten.

Wim ‘Multatuli’ Dankbaar is geen begenadigd schrijver.

Als ze geen argumenten meer over hebben, dan spelen de broodjournalisten de sekte-kaart.

Broodjournalisten? Zijn dat journalisten die voor het nederlandsewarmebakkersvakblad schrijven? En wat is “de sekte-kaart”? Is een sektekaart hetzelfde als een wegenkaart of een stadsplattegrond, maar dan van een kleiner gebied? Of zou het een speelkaart zijn?

Zo ook Chris Klomp.

Kennelijk denkt Wim ‘de lauwe bakker’ Dankbaar ook dat Chris Klomp een journalist is. Samen met Chris Klomp zijn dat er dus twee.

De tendensieusheid en leugens druipen ervan af.

Wim ‘ik vertrouw niemand’ Dankbaar vertrouwt zijn spellingscontrole niet en heeft hem dus maar uitgeschakeld. Hij geeft de skakel naar het stukje van Klomp en vervolgt:

Heeft iemand anders gehoord dat ik Hans Mauritz heb gevraagd wie de vrouw rechts van de rechter was?

Geen idee.

Hans en ik kunnen ons het namelijk niet herinneren.

Dat zegt nix.

Alsof ik niet zou weten dat de griffier altijd rechts naast de rechter zit.

Wim ‘dan lees je dat stukje van Klomp maar’ Dankbaar gaat er kennelijk van uit dat iedereen het stukje van Klomp al gelezen en uit zijn hoofd geleerd heeft en dat Wim ‘ik weet wat ik weet’ Dankbaar dus niet hoeft uit te leggen waar het over gaat. Welnu, Chris Klomp zegt dat Wim Dankbaar kennelijk niet wist dat die mevrouw de griffier was. En raai eens wat: ook als Chris Klomp de enige is die dat gehoord heeft, geloven wij hem blind, al was het maar omdat Wim Dankbaar zo paranoïde is als een marathonloper met een ernstige vormcrisis en omdat we het wel leuk vinden als Wim Dankbaar op de kast zit.

De leugen 1 op 1 overgenomen van Ana van Es.

Wij denken dat hier gesuggereerd wordt dat Chris Klomp het niet eens zelf gehoord heeft, maar volgens ons zou het ook kunnen dat er dus twee mensen zijn die de vraag van Wim Dankbaar duidelijk hebben verstaan.

Niet meer mijn website lezen, beste mensen.

Een goed advies, maar nu we eenmaal bezig zijn met deze kloosried, maken we hem wel netjes even af.

U laat zich hersenspoelen door een heuse sekteleider, die opgesloten moet worden in een inrichting na een uitvoerig psychiatrisch onderzoek in het Pieter Baan centrum.

Dat Wim ‘toktoktok’ Dankbaar gebaat zou zijn bij opname in een gesloten inrichting staat voor ons al jaren buiten kijf, maar wat ons betreft hoeft daar echt geen uitvoerig psychiatrisch onderzoek meer aan te pas te komen.

Daar kunt u ook eindigen als u ook maar enige redelijkheid in mijn argumenten en acties blijft ontwaren.

Inderdaad. Het aantal vrij rondlopende gekken is schrikbarend.

U bent gewaarschuwd door Chris Klomp!

O ja joh?

Want als sektelid ga je ook niet vrijuit.

Wim ‘de grote goeroe’ Dankbaar denkt kennelijk dat iedere gek ook meteen lid wil worden van de sekte van Dankbaar. Wij denken dat er een heleboel aluhoedjes zijn die Wim Dankbaar niet willen volgen omdat ze hem te geschift vinden.

Maaike is ook al gestraft door Bauke en haar kinderen onder regie van het OM.

Wie is Maaike? Wie is Bauke?

Een verkapte isoleercel is het voor haar geworden.

Wat is het verschil tussen een verkapte isoleercel en een gewone isoleercel? Mag je in een verkapte isoleercel meer bezoek ontvangen?

Welke loser haalt zijn ex vrouw door het slijk in een leugenboek ten faveure van het oppoetsen van zijn eigen ego?

Geen idee. Wim Dankbaar misschien?

Welke kinderen chanteren hun moeder met de toegang tot haar kleinkinderen met als doel haar de nobele zoektocht te doen staken naar de waarheid over de moord op hun eigen zusje?

Wederom hebben wij geen idee. We weten alleen dat zulke kinderen hele nare kinderen zijn.

Welke kinderen eigenen zich toegang toe en schonen de computer van hun moeder, opdat zij niet langer blootgesteld wordt en contact heeft met hen onwelgevallige personen en invloeden?

Die man vraagt maar en vraagt maar, maar antwoord geven ho maar. Nou vooruit, welke kinderen zijn dat?

Welke kinderen schrijven emails terug vanuit de gekaapte laptop van hun moeder als ware zij geschreven door hun moeder?

Diezelfde nare kinderen, willen wij wedden. Plotseling staat er midden in de text van Dankbaar een stukje cursief:

voor de laaste keer LAAT ME MET RUST, ik wil NOOIT geen contakt meer met jou en je bende incl Klaske

Geen idee wie dit tegen wie gezegd heeft en Wim Dankbaar legt het niet uit ook.

Als mijn zussen dit met mijn moeder zouden doen, krijgen ze van mij persoonlijk een goed pak ransel.

Dat was weer Wim Dankbaar aan het woord, maar helaas maakt het er allemaal niet duidelijker op.

Blijft u vooral weg bij Maaike’s dagboek, want dat is net zo gevaarlijk als Mein Kampf.

Bij “Maaike’s dagboek” is een skakel aangebracht, en als men die volgt valt er een pdfje te downloaden dat dagboek.pdf heet.

Op naar de politiestaat die Klomp voorstaat!

Meneer Dankbaar heeft duidelijk een rood waas voor ogen gehad toen hij dit inklopte, met als gevolg dat niet alle zinnen iets met elkaar te maken hebben. Met een rood waas voor ogen is het moeilijk teruglezen, daar komt dat door.

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden, het volgende plaatje van schoothondje Chris Klomp.

Waarop een plaatje volgt van een hondje met zijn neus in de reet van een grotere hond. Bij de grotere hond staat “OM” en het kleine hondje heet “media”. Dat zal meneer Dankbaar dus wel ergens gegapt hebben.

Heb ik nog wat, een analyse die aantoont dat Jasper een gecoached verhaal vertelt.

Voor de lezers die het allemaal niet zo gevolgd hebben: meneer Dankbaar gelooft niet dat de moordenaar van Marianne Vaatstra gepakt is en Jasper kan dus de moordenaar niet zijn. Dat is logisch.

De plek waar Marianne is gevonden en de plek waar ze beweerdelijk afscheid heeft genomen, liggen 1200 meter uit elkaar.

Ja, en?

Het verhaal van Jasper zou veel geloofwaardiger zijn geweest als hij Marianne op de rotonde van het fietstunneltje was tegengekomen, in plaats van bij de Swadde.

Waarom?

Dan had hij maar 300 meter nodig gehad om Marianne in te halen.

En?

In zijn huidige verhaal 1200 meter, waarvan de helft door de bebouwde kom.

De afstand die iemand nodig heeft om iemand anders in te halen, heeft vooral te maken met de snelheid van de beide personen en dan met name de relatieve snelheid ten opzichte van elkaar, als u begrijpt wat wij bedoelen. Wij weten van onze doctorandus dat hij wel eens vijf kilometer nodig gehad heeft om iemand in te halen, terwijl ze exact tegelijk vanachter dezelfde streep waren begonnen te lopen.

Waarom vertelt hij dan toch dat het bij de Swadde was en dat hij Spencer en Wietze heeft gezien?

Geen idee. Wie zijn Spencer en Wietze nou weer?

Antwoord: Omdat de dienders in hun ijver om het verhaal van Spencer en Wietze geloofwaardig te houden, Jasper hebben gecoached om het Spencer/Wietze verhaal in zijn bekentenis te weven.

Wij begrijpen dat Jasper Spencer en Wietze gezien zegt te hebben en dat dat volgens Wim Dankbaar niet kan of van hem niet mag. Jammer alleen, voor hem dan, dat niet alleen wij, maar ook de Officier van Justitie en de rechter geen enkele boodschap hebben aan het gefantaseer van een paranoïde schreeuwer.

Maar in feite zijn ze hun doel dus voorbijgeschoten, want het verhaal van Jasper dat er nu ligt, is nog ongeloofwaardiger dan wanneer hij het Spencer-verhaal er niet in verweven had.

Dat is makkelijker gezegd dan beargumenteerd. En weet u wat we doen? We laten de rest van zijn stukje voor wat het is, wat dat dan ook mag zijn, en besluiten om, zij het veel te laat, toch maar te luisteren naar het advies van Wim Dankbaar:

Niet meer mijn website lezen, beste mensen.

We verdommen het verder. Wat een gek. Die vent is zo geschift dat het niet leuk meer is. Neen.

4-11-2013 17.23 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Atletiek, Juridisch, Loggers gelogd, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties