Schandalige poster niet van KNVB

Wij zagen op Twitter een poster voorbijkomen waarop met grote letters stond: “Nederlandse Volk is de Marokkanen meer dan zat Ces’t Ca”. Het logo van de KNVB stond erop, maar de poster is niet van de KNVB afkomstig en dat is maar goed ook. Het is een schandalige poster, want ‘c’est ça’ spel je ‘c’est ça’ en niet “Ces’t Ca”. De daders moeten dan ook gezocht worden in kringen waar men geen onderwijs in de Franse taal genoten heeft of in kringen waar men eerdergenoemde kringen verdacht probeert te maken.

20-11-2013 15.57 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Onderwijs, Taal, Twitter, Voetbal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties