MediaWiki:Openproxylist

Sinds wij VSF Simple Block zijn gaan gebruiken, hebben wij al meer dan 3000 ip-adressen van spemmers, hekkers en al dan niet nanomieme proxies geblokkeerd. Het is ons daarbij opgevallen dat de spemmers, hekkers en proxies een voorkeur voor bepaalde artikelen aan de dag leggen, met als gevolg dat wij met behulp van Wassup een keer per dag even een rijtje ip-adressen kunnen oogsten om te blokkeren. Als wij denken met een proxy te maken te hebben, willen we dat graag even zeker weten en vandaag hebben we een heel handige internetpagina ontdekt: MediaWiki:Openproxylist. Weliswaar hebben wij na onze ontdekking nog wel een aantal proxies gevonden die niet in die lijst staan, maar toch hebben wij genoemde pagina gebladwijzerd, al was het maar omdat alle beetjes helpen.

2-12-2013 19.20 | Door: De Grote Vrager | Categorie: IP-vanger en aanverwant

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties