Jeroen Hoogeweij heeft iets tegen Opinieleiders.nl

Een onzer lezers gaf ons de volgende tip:

Zie de discussie onder http://swapichou.wordpress.com/2014/03/01/swapichou-is-in-winterslaap/comment-page-1/#comment-24939

Voor zolang het er nog staat, want een van de betrokkenen is opeens weer moderator op die voorheen stilgevallen site. Dus er zal binnenkort in het kader van de vrije meningsuiting wel weer fors geschrapt en geblokt gaan worden.

Natuurlijk zijn wij gaan kijken en wij troffen daar een discussie aan, waarvan wij nu een deel met u gaan kloosrieden. Het begon zo:

gladstoned66 zegt:
maart 16, 2014 om 17:20

Waar is Jeroen toch gebleven? Oh ja, frontaal naakt.
http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=40751

Wij nemen op grond daarvan aan dat de bedoelde alsmede desbetreffende Jeroen Jeroen Hoogeweij is, en dat die dan ook de moddereter op Swapichou uithangt, wat hem verantwoordelijk maakt voor deze boze oprisping:

*edit* eerste en laatste waarschuwing, gladstone. Je persoonlijke aanvallen doe je maar ergens anders.

Geen idee wat gladstoned66 verkeerd gezegd had, maar Jeroen vond zijn boze edit niet genoeg en voegde er een en ander aan toe:

Jeroen zegt:
maart 16, 2014 om 20:52

Haha, weet jij veel.

Omdat wij niet weten wat gladstoned66 had opgemerkt, kunnen wij ook niet zeggen of hij veel weet.

Flikker op met je haatcampagne tegen Hassnae en Peter joh, gekke obsessieve autist met je spuuglelijke oogkanker alert site zonder enige relevantie.

Wij kennen gladstoned66 niet, maar kennelijk is hij net als wij bezig met een haatcampagne tegen Peter Breedveld en daar zijn wij natuurlijk niet tegen. Of zou Jeroen misschien denken dat wij gladstoned66 zijn? Dat ligt eigenlijk wel voor de hand, want zijn vriendje Peter doet er alles aan om uw captain weg te zetten als iemand met een obsessie en het zit er dik in dat Jeroen ‘Peter, mag ik je reet likken?’ Hoogeweij dat van hem heeft overgenomen. Laat ons er derhalve van uitgaan dat hij het tegen ons heeft.

Leg me maar eens uit hoe het precies “antisemieten” zouden zijn terwijl ik uitgebreid de ruimte krijg om antisemitisme te bestrijden vanaf FrontaalNaakt, een site waar je in je natste droom nog niet aan kan tippen?

Wij hebben Jeroen Hoogeweij via Twitter gewezen opPeter Breedveld is een antisemiet‘ maar kennelijk heeft hij dat niet gelezen, of niet begrepen. Onze natte dromen gaan nooit over webzijden, dus die opmerking begrijpen wij niet. Wel begrijpen wij dat Jeroen Hoogeweij onze webzijde niet mooi vindt en dat hij denkt dat wij daarmee zouden moeten zitten. Wat hij van onze webzijde vindt is echter geheel zijn probleem.

Bijvoorbeeld hier http://www.frontaalnaakt.nl/archives/zielige-joden.html en hier http://www.frontaalnaakt.nl/archives/eigen-jodenhaat-eerst.html

Het eerste stukje is gedeeltelijk besproken in ‘Zielige jodenhater‘ en het tweede was helemaal de moeite niet, menen wij ons te herinneren.

Omdat Loor wat citaatjes uit zijn verband rukte die haar vooral een spiegel voorhouden en Geenstijl dat hersenloos nabazelt?

Als Jeroen Hoogeweij de moeite had genomen het door ons aangereikte stuk te lezen, had hij deze vraag niet hoeven stellen.

Peter en ik hadden ruzie omdat hij mijn vrienden beledigde en ik die van hem.

Wat heeft dat ermee te maken?

We’re over it.

Wat doet dat er toe?

We begroeven de strijdbijl omdat we het aan het eind van de dag gewoon eens zijn met elkaar.

Wij hebben werkelijk geen idee hoe het feit dat Jeroen Hoogeweij en Peter Breedveld vriendjes zijn samenhangt met het feit dat Peter Breedveld een antisemiet is die niet zo genoemd wil worden. Jeroen had nog meer op zijn lever:

Jeroen zegt:
maart 16, 2014 om 20:55

Natuurlijk ben ik niet weg. Maar soms moeten zaken even in de week staan om wat evidenter te worden. Sander zakte door het ijs en de site was dood. Dat was mijn punt vooral.

Dat zegt ons allemaal nix, dus het zal wel. Of niet.

Jeroen zegt:
maart 16, 2014 om 21:02

“Opinieleider” mijn anus.

Wij kennen mensen, of neen, hebben wel eens gehoord van mensen die hun lul een naam geven, maar dat mensen hun anus een naam geven, is nieuw voor ons. Dat Jeroen Hoogeweij zijn opinies laat leiden door zijn anus verklaart misschien iets, al weten wij zo gauw niet wat.

“Niet alles is Israël wat zich Israël noemt”, zullen we maar zeggen.

Deze mededeling is voor ons volstrekt onbegrijpelijk.

en dan heb ik het voor de verandering eens niet over Loor.

Deze toevoeging (alles gekoppiepeest, dus de weggelaten hoofdletter na de punt komt voor rekening van Jeroen) maakt het er niet duidelijker op.

teigertje zegt:
maart 17, 2014 om 16:41

Wat een bagger, deze link van Gladstone.

Teigertje zal wel een vriendje van Jeroen zijn.

Het waren een prima stukjes bij Frontaal Naakt, waarom niet daar een link naar gezet, dan kunnen mensen zelf een mening vormen zonder die voorgekauwde afzeikerij van Opinielijders.nl

Zou teigertje Peter ‘de sokpoppenmeester’ Breedveld zelf zijn? Of een van zijn sekteleden?

http://www.frontaalnaakt.nl/archives/eigen-jodenhaat-eerst.html
en
http://www.frontaalnaakt.nl/archives/zielige-joden.html

Die stukjes moeten kennelijk gepoesjt worden.

Jeroen zegt:
maart 17, 2014 om 18:29

“Opinieleiders” is totaal geobsedeerd met Breedveld en schrijft al jaren lasterlijke bagger over hem.

Jeroen Hoogeweij geeft hier een verkeerde voorstelling van zaken. Wij hebben Peter Breedveld op zijn eigen verzoek op de korrel genomen. Omdat De Grote Vrager niet stond te popelen hebben wij hem daarna een hele tijd met rust gelaten, zodat wij verbaasd opkeken dat hij plotseling weer genoemd werd, in ‘Peter Breedveld bestaat nog‘. Een paar maanden daarna stopte hij zogenaamd, en als hij dat nou echt gedaan had, hadden wij nooit meer een woord aan hem vuil hoeven maken, zo simpel is het.

Overigens had ik nooit een inhoudelijk meningsverschil met Peter, maar er werd een goede vriend van mij beledigd in een stukje van Hassnae, toen beledigde ik weer een goede vriendin van hem terug, trollde Hassnae en hadden we een paar jaar ruzie.

Irrelevant.

We begroeven de strijdbijl, want het ging eigenlijk nergens over, los van het feit dat we loyaal zijn aan onze vrienden.

Gaat nergens over, dit.

Er zit weinig tot geen ruimte tussen onze opvattingen en kunnen elkaars schrijfsels wel waarderen.

Dat zal dan wel.

Niks “inlikken” zoals daar geschreven wordt, we deden aan “tweezijdige ontwapening” en verwijderden de nare opmerkingen over elkaar op onze blogs.

O, gaat het daarover. Dan hebben we hier dus te maken met een definitiekwestie. Wij hebben het even aan De Grote Vrager gevraagd en die vond inlikken nog steeds de beste term.

Zouden meer mensen moeten doen, gewoon vrede sluiten.

Waarom?

Het stukje gaat nergens over.

Dat is onjuist. Het stukje gaat over een deel van zijn stukje.

Als je mijn artikelen op FN leest, zie je dat de opinielijer citaatjes doelbewust uit zijn verband trekt en de valse indruk probeert te wekken dat ik antisemitisme niet serieus zou nemen.

Ook dit is onjuist. De Grote Vrager heeft slechts een klein stukje van het stukje besproken. Er staat wat er staat, niet meer en niet minder.

Dat is bepaald niet wat ik schrijf, wel dat het gejank van Loor over antisemitisme inflatoir is.

Dat is niet wat hij schrijft. We hebben het stukje er even bijgepakt en hij schrijft: “Overigens is het begrip ‘Jodenhaat’ wel degelijk aan inflatie onderhevig.” Hij schrijft niet “dat het gejank van Loor over antisemitisme inflatoir is”, of woorden van gelijke strekking.

Die doet net of elke belediging aan haar adres een uiting van antisemitisme zou zijn en loopt al jaren stad en land af om een haatcampagne tegen Peter te voeren.

Wij kennen Loor niet, dus dit zou, hoewel het uit de koker van de sekte van Frontaal Naakt komt, best waar kunnen zijn, maar dat neemt dan nog steeds niet weg dat Peter ‘jodenval‘ Breedveld een antisemiet is. Het verandert ook nix aan het begrip jodenhaat. Neen.

Daarmee spande ze veel mensen voor haar karretje, want dat is nogal een manipulatief kutwijf.

Wij denken niet dat Jeroen Hoogeweij het karretje als manipulatief kutwijf beschouwt, dus nemen aan dat hij hier bedoelde aan te geven dat Loor een manipulatief kutwijf is. Zou Jeroen Hoogeweij haar persoonlijk kennen en net als Peter Breedveld een blauwtje gelopen hebben? Dat de druiven zuur zijn en de opmerkingen over Loor daardoor zo bitter?

Met zulke onzin berokkent ze de strjd tegen jodenhaat schade, dat is vooral wat ik daar schreef.

Dat is helemaal niet wat hij daar schreef. Als hij dat had willen schrijven, had hij dat moeten doen.

Overigens is het niet alleen op dat blog, maar word ik ook gestalkt door zeer onfrisse figuren als Robert Engel, de hele islamofobe wildersminnende goegemeente heb ik ineens op mijn dak en daar zit nogal wat kwaadaardigheid.

Jeroen Hoogeweij schakelt over op de Peterbreedveldmodus.

Engel ging ineens ook linken naar laster die Martijn Alberda over me probeerde te verspreiden op marokko.nl.

Geen idee of dat klopt. Dat zoekt hij maar lekker uit met Robert Engel, Martijn Alberda en marokko.nl

De Opinielijer hoort in dat rijtje en verdient hier absoluut geen platform.

Agossie.

Ik kijk er diep op neer.

Het is toch wat.

het is weer een ander soort smerigheid dan de complotgekkies met hun leugens en gestalk, maar niet minder onsmakelijk.

Jeroen Hoogeweij kan hoog springen en laag springen, het enige wat De Grote Vrager gedaan heeft, is een naar stukje analyseren. Dat Jeroen Hoogeweij daar niet blij mee is, is duidelijk, maar ja, dan had hij het maar niet moeten schrijven, dacht u wel?

18-03-2014 19.11 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Personen, Twitter, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Jeroen Hoogeweij heeft iets tegen Opinieleiders.nl”

  1. henk says:

    die bdsm lover is nog erger dan micha kat en eric donk

  2. fleurtje du mal says:

    Wat ik me van Jeroen Hoogeweij herinner is dat hij – dit deel van de reactie geschrapt wegens irrelevant en insinuerend – was.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties