Moet

De onderstaande text is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.8.0

Moet kunnen. Boerka moet. Vloeken moet mogen. Robben moet oppassen. Kwetsen moet mogen. Fotograferen moet mogen. Schelden moet mogen. Betalen moet je. Moet roken mogen? Gezondheidszorg moet gratis. Van Bommel moet kapot. Scientology moet van Salto. Tasjesdieven doodrijden moet mogen. Verschil moet er zijn. Rouvoet moet onmiddellijk weg. Van Basten moet blijven. Vriendjes moet je hebben. Wilders moet gegeseld worden. Moet frustrerend zijn geweest. Moet godsdienstwaanzinnige spam mogen? Ayatollahen moet ayatollahs zijn. Nederland moet personeel ontslaan. Maxime Verhagen moet klapjes. Cavendish moet etappeoverwinningen teruggeven. Dat moet beter kunnen. Mart Smeets moet weg. Joris Linssen moet uitkijken. De Jong moet eruit. Diefstal moet niet mogen. Hamas moet gestopt worden. Iemand moet het doen. Geld moet onderzocht worden. Je moet toch wat. Je moet het zien. Iran moet Hamasslachtoffers betalen. De staatsomroep moet worden opgeheven. De schoorsteen moet ook roken. Cruijff: “Barcelona moet Messi verkopen”. Cor Japin moet niet zeuren. Boze Groninger logger moet oppassen. Edgar Davids moet worden opgesloten. Lelijke dingen roepen moet mogen. Maurice de Hond moet opstappen. Nike moet Elgersma schadevergoeding betalen. Godsdienstwaanzinnige minister moet woorden terugnemen. Moet je voor doorgeleerd hebben. Sex met dieren moet mogen. Stommeling Jones moet bondscoach worden. Tsja, wat moet je dan? Wilders moet terug naar school. Kabinet moet op juridische bijles. Hans moet naar de psychiater. Karimi moet zich niet aanstellen. Het bigbrotherkastje moet doorgedrukt worden. Joris Linssen moet meer zingen. Vreselijke werkomstandigheden: arbeidsinspectie moet ingrijpen. Telefoonterreur moet gewoon afgelopen zijn. Weet wat je weten moet. Weggelopen bruid moet misschien voorkomen. Wie meevoetbalt, moet het lijf verwachten. Half Amsterdam moet tegen de vlakte. Weet wat je mooi moet vinden. Wie boft, moet de kots verwachten. Wie kraakt, moet de kots verwachten. Wie heerst, moet de bordeelhouder verwachten. Wie eet, moet de hoer verwachten. Wat moet kunnen kan niet altijd. Wie loert, moet de kabouter verwachten. Wie ligt, moet het bedrog verwachten. Afellay moet ongelofelijk op gaan passen. Quirijn van Zon moet zich melden. Nigel de Jong moet naar huis. Ton Derksen moet iets nieuws verzinnen. Tsja, je moet toch ergens blozen. Belgische bagger moet van de buis. Suikerfeest moet geen nationale feestdag worden. NS-enquête moet wel fout gaan. Commissie Aparte Behandeling moet naam wijzigen. Je moet met je tijd meegaan. Protected: Moet ik soms even langskomen? Je moet meneer tegen hem zeggen. Stemsysteem NUjij.nl moet transparant worden. Quizvraag: Welke naam moet daar staan? Peter Breedveld moet dringend worden opgenomen. Moet zo’n zeilmeisje niet naar school?

30-03-2014 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties