Politie blij met aangiften tegen Wilders

ROTTERDAM 29-03-2014

De politie in Nederland zegt blij te zijn met de massale aangifte die wordt gedaan tegen Geert Wilders. Vanaf het moment dat er op grote schaal is begonnen met het doen van aangifte tegen Wilders hebben wij al 84 verdachten kunnen arresteren die vrijwillig het politiebureau in zijn komen lopen. Dit is geweldig! Ons werk is nog nooit zo makkelijk geweest, om het uur komt er wel een verdachte vrijwillig binnenwandelen. Na het opstellen van de aangifte tegen Wilders zijn we eerst ongeveer een uur bezig de taalfouten eruit te halen, vervolgens halen wij de naam van degene die aangifte doet door de database van gezochte criminelen en dan is het regelmatig raak. Wij hopen dat Wilders binnenkort dezelfde uitspraken doet over Antillianen en Roemenen, aldus een woordvoerder.

Via ‘Overval juwelier Deurne!‘.

31-03-2014 11.10 | Door: Wosjem Tsjasov | Categorie: Geert Wilders, Juridisch, Losse skakels

Er heeft iemand gereageerd op “Politie blij met aangiften tegen Wilders”

  1. D. G. Neree says:

    skakel werkt niet

    * NOOT: Meteen geprobeerd en geen probleem geconstateerd. Vreemd. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties