Dio

De onderstaande text is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.8.0

Irritatieradio. Idioot. De Twitter-idioot. Radio Taliban. Grootste Idioot van 2005. Studio Voetbal gemist? Complot-idioot wil hoofdredacteur zijn! Jack Teagarden op BBC radio. Yvonne van Hertum op Radio 1. Blij met een stomme idioot. Facebook is a Stupid Idiot. Wat een idioten: “Campagne opgeschort”. Merkwaardige prioriteiten bij Studio Sport. Carro incendiou-se em plena estrada. Radio’s, televisies en satellietschotels inleveren. Bomaanslag op 3-FM studio aangekondigd. AUDIO: NICE defends morning-after pill plan. Stadionverbod bij Vitesse voor oud-eigenaar Jordania. Taede A. Smedes is een idioot. AUDIO: Rape victim’s children face adoption. Aaron Broussard wil een andere idioot. De gladiolenjacht mag best verloren gaan. AUDIO: Teacher audio diary shows workload. Ei speelt dorpsidioot over bewoner heen. Grimshaw passed over for radio prize. Joost Niemöller is een idioot. AUDIO: Victim: ‘Emotional abuse is worse’. Leipe zweefbelg komt met idioot woordenboek. Natural Disasters Increase ‘Broken-Heart Syndrome’ Takotsubo Cardiomyopathy. Antisemitische idioot zoekt ruzie met Opinieleiders.nl. Marconi niet de uitvinder van de radio. Agricultor detido por tentativa de homicídio. Geert Wilders bedreigen mag, idioot citeren niet? AUDIO: GP questions breast cancer self checks. AUDIO: Pet cat saves diabetic girl 20 times. AUDIO: Roy of the Rovers ‘speaks’ to BBC. Guardiola: „Die Meisterschaft ist für Uli Hoeneß“. ‘Jy vra hoe ek voel? Jou fokken idioot!’. VIDEO: Clegg and Farage set for radio debate. Homicídio de Carlos Castro adaptado ao cinema. Nederland heeft de meeste idioten per vierkante kilometer. Twee onnodige doden door ruzie cardiologen Den Haag. Stadionverbod bij Vitesse voor oud-eigenaar Jordania wegens bedreiging. Policjanci pojechali do kolizji i skradziono im radiowóz. RadioShack, Trek, Anheuser-Busch, And Other Sponsors Dump Lance Armstrong. Bayern’s Pep Guardiola unhappy after Bastian Schweinsteiger’s red card. Studio Sport: goede reden om staatsomroep op te heffen. Questões amorosas levam mulheres a atear incêndios. “The Boss” zamiast Rolling Stonesów na Stadionie Narodowym? Een idioot plan op het forum van Linkse Lente. Arno Vermeulen zat er weer, dus dat was Studio Voetbal. Mucha wezwana do prokuratury ws. koncertu Madonny na Stadionie Narodowym. Alleen Studio Stort, de KNVB en Amsterdam gunnen Ajax het kampioenschap. Corea del Norte lanza dos misiles de alcance medio al mar. Muere un marinero en el incendio de un pesquero en Barcelona. Muere un marinero en el incendio de un barco en Barcelona. W sobotę zgaśnie Pałac Kultury, Stadion Narodowy, Teatr Wielki. Californium: ‘Snake Oil’ Element Set to Change Game on Radioactive Waste. Manchester United 1-1 Bayern Munich: Pep Guardiola Reacts to Bastain Schweinsteiger Dismissal.

6-04-2014 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties