Nederland wint ongelofelijke boutwedstrijd

De eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal op dit WK was volkomen kut, de tweede was iets leuker om te zien, maar nauwelijks beter en die van gisteren tegen Chili was nog erger dan de eerste. Het is dat wij gedwongen worden te kijken, maar anders deden wij het niet. Als wij namelijk naar een voetbalwedstrijd kijken, willen wij een leuke wedstrijd zien, of een spannende, want anders kunnen wij net zo goed niet kijken.

Kom ons niet aan boord met de gedachte dat alles geoorloofd is, als ze maar winnen, want dat is dom gelul. De uitslag kunnen wij namelijk ook wel in onze ochtendkrant lezen, daar hoeven wij de wedstrijd niet voor te zien. Van tevoren, voor het toernooi dus, hadden wij al gezegd dat wij maar één wedstrijd eventueel dachten te gaan bekijken, zijnde de finale, en dan nog alleen als Nederland die zou halen, maar nu wij die drie wedstrijden gezien hebben, gaan wij er alles aan doen om alle verdere wedstrijden van het Nederlands Elftal te ontlopen, inclusief de eventuele finale.

Mochten wij merken dat het Nederlands Elftal toch nog gaat voetballen voordat het toernooi afgelopen is, dan gaan wij misschien ons oordeel heroverwegen, maar zoals het nu is, zijn wij er echt helemaal klaar mee. En dat terwijl je zoveel lekkere dingen kunt doen met macaroni.

24-06-2014 10.21 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Televisie, Voetbal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties