Nederland wint wederom boutwedstrijd

Aangezien wij zelf niet meer kijken, hebben wij ons laten vertellen dat het Nederlands Elftal tegen Mexico wederom een boutwedstrijd gewonnen heeft, en wel in de laatste paar minuten, dankzij het feit dat Huntelaar niet zo erg goed kan koppen, zodat de bal voor de voeten van Wesley ‘de kaboutert’ Sneijder viel, die hem er vervolgens in kon schoppen, en dankzij een authentieke schwalbe van Arjen Robben, waarmede hij een penalty verdiende. Als het zo moet, hoeft het voor ons echt niet, maar goed: de ellende duurt dus nog even voort.

30-06-2014 13.39 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Voetbal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties