De legendarische derde reservekeeper van Velox 10

Onlangs zaten wij met Drs. Kopsterk over voetbal te praten, want wat moet je anders met zo’n man, toen wij meenden te moeten opmerken: “Een goede keeper weet altijd precies waar hij staat.” Daar was Drs. Kopsterk het mee eens. Even later hadden wij het over de legendarische derde reservekeeper van Velox 10, die ooit drie bewegingen nodig had om een onschuldige terugspeelbal over zijn eigen hoofd heen achter zijn rug in zijn eigen doel te werken.

“Dat was een waardeloze keeper”, aldus Drs. Kopsterk.
“Neen”, zeiden wij, “een goede keeper weet toch altijd precies waar hij staat? En deze man wist altijd precies waar hij stond, dus wat dat betreft was het een wereldkeeper.”
“Wist altijd precies waar hij stond? Wist altijd precies waar hij stond? Wist altijd precies waar hij stond?” brieste Drs. Kopsterk, die zich kennelijk opwond, wat wij konden zien aan zijn steeds roder wordende hoofd en konden horen aan zijn gebries. “Die lul stond altijd volkomen verkeerd!”
“Ja, maar dat wist hij zelf dus wel.”

2-08-2014 15.36 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Voetbal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties