Van Hanegem wil Hiddink laten zitten

De column van Willem van Hanegem in het AD heeft vandaag als kop: “Hiddink laten zitten en daarna het EK winnen, dat kan gewoon.” Wij zijn het daar helemaal mee eens, al was het maar omdat wij nog niet vergeten zijn dat wij op het volkomen ten onrechte bejubelde afgelopen WK alleen maar boutwedstrijden van het Nederlands elftal gezien hebben en dat datzelfde Nederlands elftal er ook in de eerste ronde uit had kunnen liggen, maar dankzij een ongelofelijke hoop mazzel derde is geworden. (Was het derde? We weten het niet eens zeker, want we hebben dat hele kutWK verdrongen, behalve die wedstrijd van Duitsland tegen BraziliĆ«, want toen hebben we ons rotgelachen en ook overigens kostelijk geamuseerd, doch dit terzijde.)

Van Hanegem besluit zijn column met:

Hiddink laten zitten en geen wedstrijd meer verliezen en over twee jaar Europees kampioen worden. Dat kan gewoon. Als het mee zit. En soms zit het tegen. Laten we dat een keer accepteren, dat het eens mee of tegen zit.

Ook daar zijn wij het roerend mee eens. Het moet niet gekker worden.

20-10-2014 11.04 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Kranten, Voetbal

Er heeft iemand gereageerd op “Van Hanegem wil Hiddink laten zitten”

  1. Ruud Harmsen says:

    Voetbal is voor 95% toeval, de rest skills en vooral uithoudingsvermogen.

    Korter: Voetbal is voor 95% lotto.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties