Hassnae Bouazza is boos

Hassnae Bouazza is een over het paard getilde islamapologete en een naar persoon. Wij mogen haar niet. Wij moesten dan ook heel hard lachen toen wij op Twitter het volgende stukje text van haar hand tegenkwamen en willen het u niet onthouden:

Ik ben echt zo pislink dat dat schreeuwend domme, werkelijk van alle intellectuele inhoud gespeende baggerstuk van die drie kiftwijfen over Seks en de Zonde genomineerd is voor beste stuk voor de Closer award. ‘Wat’, zegt u? Closer, wat? Precies. Het betekent niks. Stelt niks voor. En toch maak ik me er kwaad om, omdat het niet alleen een dermate dom stuk is waar ze met zijn drieën aan moesten werken en er nog geen coherente zin uit wisten te stampen, maar ook omdat het een hysterische kutkramp-reactie is van drie moslima’s die niet in staat zijn zaken te deduceren en de stront uit hun ogen en oren te halen en eens te zien wat er nu gebeurt. Maar op zich bevreemdt dat niet, want als een moslim ergens iets neer wil zetten, kun je er ‘zeker’ van zijn dat er allerlei moslims staan te trappelen om het onder te pissen. Maar ondertussen heeft Seks en de Zonde als enige islamitische vrouwen serieus genomen en bevestigen deze wijven elk vooroordeel. Fuck you very much. En fuck you ook Martijn. Een beetje kritisch denkvermogen mag heus wel. Als het een gat heeft en moslim is, hoeft het niet meteen goed te zijn.

sukkel232

30-12-2014 10.05 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Godsdienstwaanzin, Televisie, Twitter

Er zijn 3 reacties op “Hassnae Bouazza is boos”

 1. Ruud Harmsen says:

  Wie is Martijn nou weer??

  Onderzeiken = kritiek, waar Hassnae dus niet tegen kan. Maar dat wisten we al. ‘t Zal wel iets met zelfvertrouwen zijn.

  En welk stuk precies? Er waren er namelijk twee:
  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/26918_femke_halsema_en_haar_zondes/
  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/27068_en_jouw_god_is_nog_steeds_allah/

 2. Abdelkader Stieltjes says:

  Het schepsel heeft een perfect Breedveldje gebaard: mensen met een andere mening onbeargumenteerd maar met veel platvloers gescheld voor dom uitmaken, maar zelf niet slim genoeg zijn om te beseffen hoe pijnlijk je jezelf te kijk zet met dit soort afgunstige geschuimbek.

 3. ZonderNaam says:

  Hassnae heeft met haar tirade er in ieder geval voor gezorgd dat de dames de award gewonnen hebben, althans dat zegt dr. Kromzwaard zelf bij het verslag van de uitslag:

  “Nadat op Marokko.nl een screenshot werd gepubliceerd van een statement van Hassnae Bouazza over die laatste nominatie en vervolgens dat screenshot ook op twitter werd gepubliceerd, veranderde de competitie totaal.”
  http://religionresearch.org/closer/2015/01/01/closer-trofee-winnaar-en-verliezer-van-2014/

  Maar goed, het heeft er ook voor gezorgd dat het programma waar ze Femke (schijnbaar) mee geholpen heeft in ieder geval de faalhaas troffee gewonnen heeft, en dat is ook een oliebol waard.
  (Niet dat ik hiermee oproep kromzwaardje op ook maar enige wijze serieus te nemen, maar gezien Hassnae zich er druk over maakt is het wel weer lachen dat haar woedeaanval nu juist de haar niet-gewenste uitslag heeft opgeleverd)


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties