Fop-Journalist Kevin P Roberson blijkt Provocateur

De discussie is al voorbij en de eerste bezoekers gaan al naar huis, als er een vervelend incident plaatsvindt. ‘Journalist’ Kevin P Roberson loopt naar voren, raakt in discussie met een bezoeker, in wie hij een politieke tegenstander meent te herkennen en bedreigt deze bezoeker met de dood. “Ik spoor jullie op en maak jullie af”, zou hij gezegd hebben. Pliessie erbij. Kevin P Roberson wordt aangehouden en afgevoerd. Jammer voor de organisatoren, om de avond zo te zien eindigen.

Zie ‘Fop-Journalist Kevin P Roberson blijkt Provocateur‘.

20-01-2015 9.06 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Losse skakels, Terrorisme

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties