Wij krijgen deze week weer koffie

Wij hebben de afgelopen week zelf koffie moeten zetten en daar zijn wij niet blij mede. Dat komt zo, onze Mohammed, die zelden een bijdrage levert en haast nooit iets geplaatst krijgt, had zijn oplossing voor het probleem van de terugkerende jihadstrijders in een stukje verwerkt en onze stagiaire was daar heel erg tegen.

Wij vonden dat het best kon en vooral in de gedachte dat je ze best kunt laten vertrekken en ze bovendien een handje kunt helpen bij het sterven als martelaar, konden wij ons best vinden. Onze stagiaire misschien ook wel, maar die was vooral heel erg bang dat zo’n stukje er toe zou kunnen leiden dat wij doelwit van terroristen zouden worden.

Omdat wij niet meteen overstag wilden gaan, hebben wij onze poot stijf gehouden, met als gevolg dat zij haar vakantiedagen heeft opgenomen (wij wisten niet eens dat dat kon, maar ze kwam in ieder geval niet op haar werk) en dreigde ook deze week niet te komen, tenzij wij Mohammed’s stukje zouden tegenhouden.

Bij dezen delen wij mede dat het stukje niet geplaatst wordt. Wij beseffen dat wij hiermede aan zelfcensuur doen en dat vinden wij helemaal niet erg. Wij vinden onze kopjes koffie een stuk belangrijker. Daar.

8-03-2015 18.40 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Godsdienstwaanzin, Juridisch

Er heeft iemand gereageerd op “Wij krijgen deze week weer koffie”

 1. D. G. Neree says:

  Koop een (liefst stenen) koffiefilter en bijpassende filterzakjes. Schaf daarnaast zo’n conisch koffieschepje aan.
  Doe voor iedere 2 kopjes (of 1 beker) koffie 1 afgestreken conisch koffieschepje koffie in het koffiefilter (waar dus het koffiefilterzakje al in zit).
  [tip: een miniem snufje zout en idem dito kaneel eraan toevoegen]
  Breng water aan de kook. Als het kookt, giet of druppel het dan net van de kook af gelijkmatig over de inhoud van het koffiefilter. Niet te veel de eerste keer, want de koffie moet zwellen. Als het eerste gietsel doorgefilterd is, giet (of druppel) er dan nog een tweede keer water op.

  O ja, vergeet niet onder het filter een kopje of koffiepot te doen, anders stroomt de hele zooi over de tafel of het aanrecht of waar dan ook.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties