Verwarring over Islamofobie

Toch is er nog een gelegenheid tot vragen stellen. Kritische vragensteller Mick Blok laat in de reaguurderspanel van het forum weten: Antisemitisme dan anti-arabisme. Islamofobie dan judofobie. Moslimhaat dan Jodenhaat. Anders ongelijk zware woorden voor hetzelfde.
Geen speld tussen te krijgen, zou je zeggen. Gelijke monniken gelijke kappen. Gaza-activiste Jose Mooren vindt echter dat Mick niet zo moet zeiken: Kijk even naar het onderzoek van Ineke Valk! Zie Platform enz hierboven. Het heet nu eenmaal zo. en de mensen willen de term handhaven. Homofobie betekent ook niet dat je bang bent voor een homo.
Dus in deze redenering is fobie niet hetzelfde als ergens bang voor zijn, en het is nu eenmaal zo.

Zie ‘Verwarring over Islamofobie‘.

17-03-2015 22.54 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Israël, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties