VN erkennen: onze gebouwen werden misbruikt door terroristen

Naar aanleiding van de ontdekking door de Verenigde Naties van wapens in gebouwen van de Verenigde Naties, ben ik verbijsterd dat Palestijnse militante groepen scholen van de Verenigde Naties in gevaar brengen door hen te gebruiken om hun wapens erin te verbergen.

De drie scholen waar wapens werden gevonden waren op dat moment leeg en werden niet gebruikt als schuilplaatsen. Echter, het feit dat ze werden gebruikt door degenen die betrokken zijn bij de gevechten om hun wapens op te slaan en, in twee gevallen, wellicht om van daaruit het vuur te openen, is onaanvaardbaar.

Zie: ‘VN erkennen: onze gebouwen werden misbruikt door terroristen

1-05-2015 21.42 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels, Terrorisme

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties