Google is een stelletje klootzakken en Android is kut

Google deugt niet en Android deugt niet, maar dat hadden we al eens gezegd:

Wij hebben beredeneerd dat de fout niet bij Qware zit, maar bij dat kankerteringtyfusklotekutgoogle, dat verantwoordelijk is voor het besturingssysteem Android. Wij hadden al heel lang een pleurishekel aan Google, en met dit soort geintjes wordt dat er zeker niet minder op. Wij hebben het dochtertje van onze stagiaire verteld dat ze voorlopig maar moet woekeren met de ruimte die ze heeft en moet sparen voor een ander tablet. Dat wordt dan dus geen Androidding of iPad, want besturingssystemen waar de eigenaar van het apparaat niet de baas over is, komen er bij ons niet meer in. Mag ze trouwens nog blij zijn dat wij niet goed opgelet hadden, want anders had ze zelfs dit tablet niet gehad. Klootzakken.

Vanochtend zagen we onze gedachte bevestigd, toen het dochtertje van onze stagiaire ons huilend kwam mededelen dat Crossy Road het niet meer deed, evenmin als Hair Salon. Andere spellen deden het nog wel en in de appstore zei iemand dat hij hetzelfde probleem had, “sinds de update”. Omdat het hier twee (of meer, want dat kind begon bij het eerste spel al te huilen en heeft niet alles uitgeprobeerd) verschillende spellen betrof, gaan wij er zonder meer van uit dat het wederom de schuld van Google is en de fout in een update van Android, of gewoon in Android als geheel zit en daarom zeggen wij: Google is een stelletje klootzakken en Android is kut.

Dat het probleem te verhelpen bleek door het apparaat uit te zetten en weer aan, doet hier niets aan af. En voor we het vergeten, benoemen we Google bij dezen tot de Hondelulle van de week. Omdat het hondelulle zijn.

13-05-2015 10.21 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, Hondelulle

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties