Tweets vanuit de cel alweer gestopt

Update: de (onbekende) gevangene is alweer gestopt. Hij is gesnapt en moet woensdag nog alle berichten verwijderen, zegt zijn advocaat Sebas Diekstra tegen AT5. Gedetineerde_W bleek te twitteren vanuit Amsterdam. In een van zijn laatste tweets meldde hij nog dat voor hem de deur om 18 uur dicht ging maar dat ‘het personeel dan gaat tennissen of voetballen op het binnenterrein’. AT5 meldt verder dat de man in een relatief licht gevangenisregime zit maar dat ‘het absoluut niet de bedoeling was dat hij zou internetten vanuit zijn cel’.

Zie ‘Tweets vanuit de cel alweer gestopt‘.

22-07-2015 18.22 | Door: Stagiaire | Categorie: Computerij, Juridisch, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties