Het taalgebruik van activist Frank van der Linde

Als je niet meer over ‘verjoodsing’ mag schrijven (je mag in dit land helemaal niks meer), dan wordt een andere term bedacht en dat is ‘ontvolking’. In het laatste artikel van Frank van der Linde op de website Joop schrijft hij over “De ontvolking van Palestijns Oost-Jeruzalem”. Daarmee legt hij niet alleen de burgemeester van Tel Aviv woorden in de mond, die nooit gezegd zijn. Frank van der Linde versluiert ook nog eens zijn ware bedoeling, namelijk dat er volgens hem geen Joden in Oost-Jeruzalem mogen wonen.

Zie ‘Het taalgebruik van activist Frank van der Linde‘.

18-09-2015 13.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Israƫl, Losse skakels, Taal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties