Boycot Kinderpostzegels! Zegt het voort!

Het dochtertje van onze stagiaire moet Kinderpostzegels gaan verkopen. Wij vinden dat sowieso belachelijk, aangezien ouders en grootouders op die manier gedwongen worden geld te geven, maar dit jaar boycotten wij de Kinderpostzegels actief, aangezien een deel van het geld naar de Palestijnse terroristen gaat en daar houden wij niet van. Zo, nu weet u het. En als u wilt weten hoe het precies zit, moet u ‘Kinderpostzegels blijft uw geld sturen aan Palestijnse extremisten‘ maar even lezen.

Boycot Kinderpostzegels! Zegt het voort!

22-09-2015 19.24 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Israël, Terrorisme

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties