Peter Breedveld, Jan Bennink, Bert Brussen en de haat op het www

De discussies op Twitter tussen Jan Bennink en Peter Breedveld zijn vermakelijk om te lezen. Het is alleen jammer dat bij Peter Breedveld de rancune via zijn aars naar zijn handen het toetsenbord over kruipt om daarna volslagen idiote teksten op het door ons geliefde internet achter te laten. Peter Breedveld geeft de term haat een hele nieuwe betekenis. Stalking met een extra dimensie is zijn vakgebied blijkbaar. Hij is ook een ster in het verwijderen van lasterlijke tweets om zelf maar zo veel mogelijk buitenspel te blijven. Zijn achterban lost het dan wel op. Lafheid is een slinger waar hij zijn bestaan mee versiert zullen we maar zeggen.

Zie ‘Peter Breedveld, Jan Bennink, Bert Brussen en de haat op het www‘.

30-09-2015 23.52 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels, Personen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties