Rabin Gangadin windt zich op

De laatste keer dat Rabin Gangadin hier genoemd werd, was in ‘Rabin Gangadin in de moderatie‘. Daarna hebben we een tijdje geen last gehad van genoemde dwaas, afgezien van wat scheldmeeltjes, maar nu heeft hij het op zich genomen ons met de rechter te dreigen. Nadat wij sinds eind juli nix meer van hem gehoord hadden, ontvingen wij eergisteren dit:

Hallo hersenverlamde idioten,

Zouden jullie je website niet willen opheffen en iets nuttigs voor de maatschappij gaan doen?

Waarin denken jullie je te kunnen onderscheiden van de rest?

Ga liever welkomst- en slaapliedjes zingen voor ( criminele ) vluchtelingen. Zo hebben jullie tenminste wat te doen!!

Jullie website getuigt van rommeligheid, fantasieloosheid en oliedomheid.

Sieg Heil

Wij zijn zo vrij geweest daar heel hard om te lachen en te denken dat hij wel spijt van dit meeltje zou hebben als hij weer een beetje tot rust gekomen was en dat we het dus maar het best konden negeren, maar wij bleken ons vergist te hebben. Vandaag ontvingen wij:

Zojuist contact gehad met de politie en die adviseert mij na de kwestie op het internet zelf gedetecteerd te hebben, om officieel aangifte te komen doen.

Dit heeft niets van doen met de vrijheid van meningsuiting maar met belediging, smaad en laster.

Hopelijk zitten de hersencellen bij u tussen uw oren en niet bijvoorbeeld tussen uw benen!!

Aangezien wij niet graag per ongeluk iets strafbaars doen en ons van geen kwaad bewust waren, hebben wij de meneer om opheldering gevraagd, als volgt:

Ach zo. En welke passages had u precies in gedachten, voor wat betreft belediging, smaad en laster?

Daarop antwoordde hij vrijwel meteen (wij hebben dit gekoppiepeest, dus alle fouten zijn voor zijn rekening):

U bezigt publiekelijk termen als malloot, querulant etc. geïllustreerd met impopulaire waardeoordelen welke u er niet bepaald professioneel op maken .

Bij u gaat het er kennelijk om hoe u en waarmee u mij kunt beschadigen. In dit verband zou ik rustig de juridische clausules doornemen.

Wij hebben de stukjes er nog eens op nagelezen en zagen dat wij ook nog geschreven hadden: “… hee, had die gek ons niet een lang stuk wartaal toegestuurd?” (in ‘Rabin Gangadin‘) en dat wij hem inderdaad een malloot en een querulant genoemd hebben.

Wij denken niet dat wij iets verkeerd gedaan hebben door aandacht te besteden aan iemand die ons dat nota bene zelf gevraagd had en wij denken ook niet dat onze conclusies onjuist zijn, dus vooralsnog laten wij de stukjes gewoon staan. Wij zullen dat meneer Gangadin ook even per imeel laten weten, want zo zijn wij wel.

20-10-2015 19.03 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Personen, Redactiezaken

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties