Scientoloog Rob Ruitenberg had ons door, maar wij niet

Vannacht raakten wij op Twitter in gesprek met ene Rob Ruitenberg, die Scientoloog bleek te zijn. Nu weten onze trouwe lezers allebei dat wij Scientology niet alleen niet serieusnemen, maar ook medelijden hebben met mensen die dat wel doen, net zoals wij medelijden hebben met godsdienstwaanzinnigen van alle gezindten en mensen die aan ideologie lijden. Nadat wij ‘Blind geloof‘ gelezen hadden, is dat er niet minder op geworden.

Toen wij begonnen, wisten wij nog niet dat Rob scientoloog was, maar daar kwamen wij tijdens het gesprek achter. Zo vonden wij deze homepage, met daarop de text: ” Hello, and welcome to Robert Ruitenberg’s personal web site.” Wij zullen u niet vermoeien met het hele gesprek, maar als u nix beters te doen heeft, kunt u het hier nalezen.

Helaas was het gesprek plotseling afgelopen, toen Rob zei: “Of zullen we are maar even een eind aan breien ik heb je nu wel door.” Ons welgemeende “Wat valt er door te hebben?” bleef onbeantwoord en we bleken ook meteen geblokkeerd. Zou alles wat we over Scientology gehoord hebben dan toch waar zijn?

Robruitenberg

21-10-2015 13.07 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Politiek, Scientology

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2018 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.15 RSS-feed/RSS-feed reacties