Belastingdienst teruggave 2015

Wij ontvingen het onderstaande meeltje:

Nov. 21, 2015

Geachte heer/mevrouw,

Na de laatste jaarlijkse berekening van uw fiscale activiteit, hebben wij vastgesteld dat u in aanmerking voor een terugbetaling van belastingen ontvangen van 1.985,50 euro. Gelieve het belastingteruggaaf verzoek en klik hier door uw belastingteruggave verzonden naar uw bankrekening te zijner tijd.

Klik op “slag” om uw belastingteruggaaf verzonden naar uw bankrekening, zal uw fiscale terugbetaling aan uw bankrekening tijdig worden verzonden neem de tijd om te gaan door de bank hebben we op onze lijst

Gelieve het belastingteruggaaf verzoek in te vullen en klik daarna door naar uw belastingteruggave. Klik op “slag” om uw belastingteruggaaf te verzenden naar uw bankrekening, zo zal uw fiscale terugbetaling aan uw bankrekening worden verzonden.

Slag

Opmerking: Een terugbetaling kan worden uitgesteld om verschillende redenen, zoals het indienen van ongeldige gegevens of het toepassen na deadline.

Hoogachend,
J.F. van de Poll RA
Belastingdienst/Central administratie.

Hoewel het hier allemaal nix mag kosten omdat het met die professionalisering van de webzijde maar niet wil vlotten, wij dus geen loon krijgen en de enige belastingen die wij betalen BTW en accijns zijn, hebben wij natuurlijk meteen op de skakel geklikt en onze gegevens ingevuld. De belastingdienst bedient zich van een webzijde in Brazilië (wij hebben die skakel vervangen, zoals u gemerkt heeft als u op “Slag” geklikt heeft, wat ons zwaar van u zou tegenvallen, doch dit terzijde), wat wij merkwaardig vonden, maar dat zal wel goedkoper zijn. Hoe ze er achtergekomen zijn dat wij bijna tweeduizend euro aan statiegeld terugkrijgen, ontgaat ons, maar ze weten tegenwoordig alles over je, dus het zal wel. En nu maar wachten tot het bedrag gestort wordt.

De belastingdienst gaat ons geld teruggeven, terwijl wij niet eens belasting betalen. Dat is toch aardig, nietwaar?

De belastingdienst gaat ons geld teruggeven, terwijl wij niet eens belasting betalen. Dat is toch aardig, nietwaar?

28-11-2015 13.48 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bezopen, Gekte en oplichterij, Hondelulle, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties