Wat een mongolen, daar bij de NOS

Het dochtertje van onze stagiaire wilde graag met een vriendinnetje naar de Open Dag van het Jeugdjournaal, dus wij waren de lul. Omdat wij zo’n lieve oom zijn, zegden wij toe en toen bleek dat je je eerst moest opgeven. Noem dat maar een open dag. Maar goed, wij zaten er aan vast en daarom gingen wij mopperend het formulier invullen.

En toen werden wij pas echt kwaad. Die klootzakken stellen legitimatie verplicht en dan willen ze ook nog je naam, adres, postcode en woonplaats weten. Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op en als dat kutkind niet had staan dreinen, hadden wij geconstateerd dat de NOS de pot op kon en waren wij overgegaan tot de orde van de dag. Het is verdomme al erg genoeg dat wij een Open Dag van de staatsomroep bezoeken, maar dat ons bezoek nog in hun database terechtkomt ook, bezorgt ons helemaal bloedgolven.

Maar goed, het is dus wel een stelletje mongolen bij de NOS, want bij het verplichte adres bleek “Dat gaat je geen reet aan” geaccepteerd te worden, evenals een streepje bij de postcode en de woonplaats. Het e-ticket ligt inmiddels uitgeprint naast de compjoeter. Alleen moeten we vóór zondag nog een vals Syrisch paspoort zien te organiseren, want dat moeten we bij de ingang laten zien, schijnt.

7-01-2016 16.29 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bezopen, Computerij, Televisie, Terrorisme, Veiligheidsbeleid

Er heeft iemand gereageerd op “Wat een mongolen, daar bij de NOS”

  1. Ruud Harmsen says:

    Alleen met een _Syrisch_ paspoort kom je erin?

    Waarom moet ik nu opeens aan Tariiq `aziiz denken? Of hoe heette die andere vent met die voornaam?

    Te veel retorische vragen, ik weet het.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties