Mohammed

De onderstaande text is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.9.9

After Charlie Hebdo cartoons, Danish Imam claims it is acceptable to depict Mohammed. Who is Ali Mohammed alNimr and why is Saudi Arabia planning to behead and crucify him. De redactie heeft een beetje genoeg van Mohammed. Mohammed Emwazi: the war on Isis is bigger than one man | Shashank Joshi. Jihadi John: Who is British Isis executioner Mohammed Emwazi? Scholieren lopen voor Charlie. Ali Mohammed alNimr crucifixion Every day that passes the sword is closer to his neck says father. New Charlie Hebdo cover showing Muslim prophet Mohammed reads all is forgiven. STRAFBAAR! Activist Frank roept op tot geweld. Aanvaller Parijs krijgt graf. Mohammed Emwazis father no proof my son is Isis executioner. FBI: ‘Jihadi John is IT-nerd Mohammed Emwazi’ Mensheid is nog niet klaar voor contact met aliens. Isis murderer Mohammed Emwazi is Londoner on MI5’s radar since 2009. Na Jezus krijgt ook Mohammed een glossy. Who is Mohammed Emwazi? From ‘lovely boy’ to Islamic State killer. Who is Mohammed Emwazi? From shy, football-loving boy to Isis killer. OM: veel bewijs dat MH17 is neergeschoten door separatisten. Jihadi John: After Mohammed Emwazi, Reyaad Khan and Ruhul Amin, who is next on the UK kill list? Bobbys droom bij Barcelona is voor nu voorbij. Vriend van Mohammed B. heeft spijt: ‘Ik ben barmha. Vriend van Mohammed B. heeft spijt: ‘Ik ben barmhartig’ Israeli police raids: Mohammed Abu Latifa is third Palestinian killed in West Bank in a week. UEFA neemt tijd voor onderzoek naar FeyenoordAS Roma. Iets meer tweedehands autos verkocht vooral import neemt toe. Charlie Hebdo zet Mohammed op cover: ‘Alles is vergeven’ Die prenten van Mohammed hebben we nu wel gezien. Isis’s promise of certainty is what lures the likes of Mohammed Emwazi.

9-01-2016 17.59 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties