God

De onderstaande text is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.9.9

The Christmas story is all about God divesting Himself of power. Top 10 reasons Letterman is a comedy god. Dionysos is de god van Nederland. Universiteit schorst docent moslims en christenen hebben niet dezelfde god. Wales: Man arrested after woman’s dismembered body is discovered in flat. Obama: geen enkele rechtvaardige god staat voor wat IS doet. De Koning is dood. Lang leve God. Dortmund zingt jingle bells, Suso krijgt een drone. Darwin Day 2015: Scotland’s creationist ‘dinosaur’ John Mason is fighting to take God back to school. Bible Says Stephen Hawking is a Fool: Christian Minister’s Response to Hawking’s ‘God Does Not Exist’ Theory [VIDEO]. HSVers bedanken God We moeten gaan bidden. God heeft toch geen hekel aan homo’s. Bisschoppen zijn geen mensen zoals God het bedoelde. STRAFBAAR! Activist Frank roept op tot geweld. Congreslid vraagt God om vergeving na zoenvideo. Waarom heeft God dan homos geschapen. Alexei Bayer: Is God laughing at Russia? Why is God mostly referred to as a male? De duivel verliest maar God net zo goed. Bij de Church of England is God steeds vaker een She. Pope says Islamist violence in Syria, Iraq is a “grave sin against God”

Hallelujah! Why God is great for Floyd Mayweather and Manny Pacquiao. Actrice Antje Monteiro heeft weer hoofdrol in komedie. Jeremy Corbyn is infantile for not singing God Save the Queen says Alex Salmond. Alles aan geloof in God is irrationeel. Paus: geweld IS is zware zonde tegen God. Marihuana roken brengt je dichter tot God. Watch This EVE: Valkyrie Trailer To Get A Taste Of What Space Combat Is Like In VR. Peter Molyneux’s God Game Is Looking Like Another False Idol. Peter Molyneux’s God Game Is Looking Like Yet Another Disappointment. Vrouw redt leven van man door hem neer te steken. Hogere god wordt mede mogelijk gemaakt door zware tijden. Mensen nemen meer risico’s als ze denken aan God. Paus: ‘Vrouw is het mooiste dat God geschapen heeft’ Stephen Hawking: There is no God and computers will overtake humans in the next 100 years. The problem with religious movies is not swords and sandals its God. God is not vindictive Hes just giving His verdict on our vanity and bad taste.

Stewart: ‘Van Basten heeft oog voor jonge talenten’ Het nieuwe Apple richt zijn pijlen op Google. Staat de koning boven god en zijn profeet? Een God die morele dilemmas voor Zijn rekening neemt. We’re desperate to believe in something. But bringing God into economics is risky. God had de hondenbezitter nimmer in zijn schepping dienen te incorporeren. Ook het virus H5N8 is een schepsel van God. God is springlevend in de moderne filosofie. Many nonreligious people still believe in God what is that all about Adam Lee. VIDEO: Gay priest: ‘This is the will of God’ Pakistan rouwt: ‘God, waarom heeft u mijn zoon weg. Pakistan rouwt: ‘God, waarom heeft u mijn zoon weggerukt’ Libby Lane: ‘Whatever the Church’s failings, I really think this is where God has put me’. Libby Lane: ‘Whatever the Church’s failings, I really think this is where God has put me’. Princess Anne Visits Tribe of Vanuata where Prince Philip is Worshipped as a God.

10-01-2016 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties