Whatsapp stopt met betaalde abonnementen

Omdat het hier allemaal nix mag kosten van die ouwe slavendrijver, worden wij niet alleen niet betaald, maar moeten wij zelf regelmatig de koffie die wij zetten zelf gaan halen en uit eigen zak voorschieten. Aangezien zowel wij als ons dochtertje een Whatsappabonnement hebben, waren wij hier dus wel blij mee, want het scheelt toch bijna twee uiri op jaarbasis en het bocht dat wij hier drinken is het goedkoopste van de Dirk, dus houden we zelfs nog over, of zo:

Whatsapp vroeg sommige klanten om 89 cent per jaar te betalen, na een gratis eerste jaar. Veel gebruikers hadden echter al een levenslang gratis abonnement en veel andere klanten werden zeer onregelmatig om een betaling gevraagd.

“Het werkt gewoon niet zo goed”, zei Koum volgens Recode over het vragen om een betaling. Het feit dat veel mensen geen creditcard hebben, belemmerde volgens hem de groei van de inkomsten uit abonnementen.

Zie ‘Whatsapp stopt met betaalde abonnementen‘.

20-01-2016 15.07 | Door: Stagiaire | Categorie: Computerij, Diversen, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.17 RSS-feed/RSS-feed reacties