Tosti Quattro Formaggi

Omdat wij gisteren nog laat op de redactie waren, hadden wij pizzaas (pizzi? pizzae? pizzata?) laten aanrukken en die waren niet allemaal helemaal opgegaan. Zelfs niet in rook. HAHAHAHAHAHA! Sorry. Toen wij dus vanmiddag een hapje wilden eten, bedachten wij dat wij gebruik konden maken van de restjes pizza. Wij hadden geen zin om de redactieoven aan te zetten, maar wilden wel iets warms nuttigen, dus toen ons oog op het redactionele tostieapparaat viel, kregen wij een idee. Ons tweede idee was beter en als gevolg daarvan hebben wij ons maal gedaan met de zogeheten Tosti Quattro Formaggi: stuk pizza, snee brood erop, in het tostiding en hop. Wat is het toch fijn om slim te zijn.

30-01-2016 15.13 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Redactiezaken, Wetenschap

Er heeft iemand gereageerd op “Tosti Quattro Formaggi”

  1. Ruud Harmsen says:

    Magnetron werkt ook.

    En: koud is ook lekker, want dat eten warm hoort te zijn, is een waanidee uit de oertijd, toen nog warm=vers (namelijk pas geschoten) betekende en de wormen er derhalve nog niet in zaten, in een warm klimaat.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties