De stekker uit Opinieleiders.nl?

Onze trouwe lezers weten allebei dat wij er al meer dan tien jaar lang in slagen om gemiddeld iedere dag iets te plaatsen, maar dat laat onverlet dat ons geluiden ter ore zijn gekomen waar wij niet vrolijk van werden, en wel de volgende: “Die lul van een Arnold Kuijk is zijn uitkering kwijt en hij loopt inmiddels in zichzelf mompelend uit vuilnisbakken vretend te zwerven, slechts vergezeld van zijn schurftige hond, dus hij zal de stekker wel uit Opinieleiders.nl trekken, als de provider het niet doet omdat de rekening niet betaald is.”

Berusten deze geluiden op waarheid? Welnu: Neen.

Dank u voor de aandacht.

5-02-2016 21.28 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties