Is dat stom, of is dat stom? Dat is stom

Door de verhuizing van deze webzijde van een VPS naar een Microsoft Server, zijn wij er enigszins op achteruitgegaan, in dier voege dat sommige dingen niet meer werken en dat wij het beheer een beetje kwijt zijn. Omdat ons beloofd is dat we zo snel mogelijk naar een Linuxomgeving worden overgezet, heeft uw en onze captain besloten er maar het beste van te maken, met als gevolg dat de Technische Dienst aan het knutselen geslagen is en wij met zijn allen op zoek zijn naar plugins voor WordPress, die gewoon doen wat wij willen dat ze doen.

Daarbij is ons opgevallen dat het wemelt van de plugins die allerlei eisen stellen en anders dienst weigeren. Daar zijn wij heel snel klaar mee: die worden meteen geveegd. Wat zullen we nou krijgen zeg. Als je niet in staat bent een goede plugin te schrijven, moet je je broddelwerk niet alsnog als plugin op de markt brengen. Wij hebben het dochtertje van onze stagiaire gevraagd of wij overdreven, maar zij was het helemaal met ons eens en vond de hufters die ons op deze wijze onze tijd en energie laten verspillen knap stom en dat vonden wij dus ook.

19-02-2016 17.27 | Door: De Grote Vrager | Categorie: IP-vanger en aanverwant, Redactiezaken

Er zijn 3 reacties op “Is dat stom, of is dat stom? Dat is stom”

 1. Ruud Harmsen says:

  https://www.tilaa.com/nl
  Aan de slag, Software, daar kun je zo een kant en klare WordPress server bestellen voor bijna niks per maand.

 2. Ruud Harmsen says:

  Spamfilter slaat omverklaarbaar aan.

 3. Ruud Harmsen says:

  Omverklaren, kent u die uitdrukking?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties