Vul je gegevens in? Rot een eind op

Wij wilden even kijken wat iets ons zou kosten en kwamen daartoe op vergelijkingswebzijde, of hoe zoiets heet terecht. Dat leek ons wel handig: een mooi lijstje met naam van het produkt, een rijtje leveranciers en bij iedere leverancier de te betalen prijs.

Om zo’n lijstje te maken, heeft zo’n webzijde alleen maar de gegevens van het produkt, de namen van de leveranciers en de bij iedere leverancier te belalen prijs nodig, dachten wij. Toen wij dus werden begroet met ‘vul je gegevens in’, waren wij meteen weg, want die hebben ze niet nodig, tenzij het is om de prijs aan ons postcodegebied aan te passen en daar trappen wij dus niet in, want zo zijn wij.

Maar nou weten we nog niet wat het gaat kosten.

7-03-2016 13.16 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties