Yvonne van Hertum begint nieuwe websites

Yvonne van Hertum kondigt op haar kattenbepblerghje aan dat zij een nieuwe webzijde gaat beginnen, onder de naam lekkeriedereenlastigvallen.nl. Deze nieuwe webzijde zal volgens mevrouw van Hertum gelieerd worden aan drie eveneens nieuwe sites: www.laatiedereeninzijnwaarde.nl, www.ikmaakerlekkereeneindaan.nl en www.ikpaklekkereenhond.nl.

Nieuwsgierig als wij zijn, hebben wij even een paar whoissen gedaan en wij komen tot de conclusie dat alle bovenstaande domeinnamen nog vrij zijn. Dat neemt natuurlijk niet weg, dat mevrouw van Hertum best serieus zou kunnen zijn met haar nieuwe initiatief, vooral nu de klad stevig in het pedojagen zit en ze derhalve zeeën van tijd heeft. Laat ons het stukje eens doornemen, om te zien hoe ernstig het is:

lekkeriedereenlastigvallen.nl

Als je dacht dat er geen hoop meer voor je was heb je het mis. Binnenkort wordt er een website gestart, speciaal voor mensen die kind nog kraai hebben, die alles al geprobeerd hebben maar overal uitgekotst worden

Als dat van “kind nog kraai” (bedoeld is waarschijnlijk “kind noch kraai”, doch dit terzijde) er niet bijgestaan had, hadden we niet eens verder gelezen, want dan hadden we meteen geweten dat mevrouw van Hertum’s nieuwe site speciaal voor mevrouw van Hertum bedoeld was. Zij heeft echter wel degelijk kind en kraai, schijnt, dus dat kan het niet zijn.

www.lekkeriedereenlastigvallen.nl wordt een site die speciaal voor personen die echt geen doel in het leven hebben en zich dus als doel kunnen stellen om andere mensen die wel een doel hebben lekker lastig te vallen. Deze website komt vol te staan met telefoonnummers zodat je de hele avond kunt bellen, net zolang tot je aandacht krijgt.

Dus toch een webzijde speciaal voor mevrouw van Hertum zelf. Maar waarom moet ze haar bellijstje op internet zetten? Ze kan toch gewoon met losse papiertjes blijven werken, zoals tot nog toe? Of ze kan de nummers van de mensen die ze wil lastigvallen opnemen in haar Skypeinstellingen, toch? Of is het de bedoeling dat mevrouw van Hertum niet langer alles alleen hoeft te doen? Zou mevrouw van Hertum niet weten dat het opzetten van zo’n site strafbaar is?

Je kunt rechtstreeks rechtszaken aanspannen op deze website bij een niet nader te noemen advocaat, zodat je daar in die rechtszaal ook weer aandacht krijgt. Deze advocaat zet zich belangeloos in want hij heeft op dit moment toch niet veel te doen.

Rechtszaken aanspannen bij een advocaat? Werkt dat zo? En “zodat je daar in die rechtszaal ook weer aandacht krijgt”? Ja, in de fantasiewereld van mevrouw van Hertum werkt het inderdaad zo. Had ze niet een paar rechtszaken aangespannen, recentelijk, of gedaan alsof? Of was dat in de vorige cyclus? Zou ze die rechtszaken dan alweer verloren of afgeblazen hebben? En zou die zich belangeloos inzettende advocaat met te veel vrije tijd dan gewoon die met die ballen zijn?

Verder staan er aanwijzingen voor “fake namen”, “fake telefoonnummers”, en telefoonnummers van mede lastigvallers.

Dat laatste stelt ons voor een raadsel: is het de bedoeling dat de lastigvallers elkaar gaan lastigvallen? Komen ze zo veel aandacht tekort? Merkwaardig. Maar goed:

Zie je dat er nog wel hoop is, valt het toch tegen de site www.lekkeriedereenlastigvallen.nl dan staan er ook links naar www.laatiedereeninzijnwaarde.nl of www.ikmaakerlekkereeneindaan.nl of www.ikpaklekkereenhond.nl

Hier moesten wij lang over nadenken, maar we zijn er niet uitgekomen. Dat mevrouw van Hertum een ruime ervaring heeft met het lastigvallen van anderen en in dier voege de aangewezen persoon zou zijn om de site www.lekkeriedereenlastigvallen.nl op te zetten en draaiende te houden, al was het maar om iets te doen te hebben, snappen wij nog wel. Op welke wijze zij echter iets te maken zou kunnen hebben met www.laatiedereeninzijnwaarde.nl ontgaat ons volkomen. Ook weten wij niet waarom zij iets te maken zou kunnen hebben met www.ikmaakerlekkereeneindaan.nl, want als zij al geprobeerd zou hebben er een eind aan te maken, is haar dat in ieder geval nog niet gelukt. De enige dooie waar zij iets mee te maken beweerde te hebben was ene Paul Schaap, maar bij www.ikmaakerlekkereeneindaan.nl denken wij toch meer aan een site voor zelfmoordenaars in spe en vermoord worden is niet echt hetzelfde.

Waarom mevrouw van Hertum denkt dat iemand anders dan zijzelf behoefte zou kunnen hebben aan een webwerf met als naam www.ikpaklekkereenhond.nl, is ons niet duidelijk. Ten eerste denken wij niet dat er veel mensen zijn die haar kennelijke sexuele fantasieën dienaangaande delen en ten tweede is sex met beesten inmiddels officieel verboden. Wij vragen ons af of dat ook geldt voor het oproepen tot sex met beesten, maar dat zien we wel zodra www.ikpaklekkereenhond.nl in de lucht is.

We hebben niet de moeite genomen een screenshot van het stukje te maken, want u gelooft ons zo ook wel, omdat wij namelijk best betrouwbaar zijn, zulks in tegenstelling tot sommige anderen.

28-02-2010 14.16 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Loggers gelogd, Webzijden, Yvonne van Hertum, Zoektermen

Er zijn 8 reacties op “Yvonne van Hertum begint nieuwe websites”

 1. Over wartaal:

  Cpt. Iglo.
  Wilt u hiermede verkondigen, dat wij wel screenshots hebben gemaakt, simpelweg omdat wij wel de moeite namen om dat te doen, of bedoelt u hiermee dat onze screenshots van onbetrouwbare bronnen zijn vervaardigd?

  * NOOT VAN CPT. IGLO: Hm. Nu dachten wij toch dat we duidelijk geweest waren, maar goed: wij verwezen met de skakel onder “sommige anderen” naar het stukje ‘Cpt.Iglo, ze loopt weer te liegen’, waarmede wij hoopten te zeggen dat Yvonne van Hertum volgens ons niet betrouwbaar is. EINDE NOOT *

 2. […] Frau von Hertum haar haat niet ten toon spreiden. We gaan er dan ook maar niet op in, dat heeft een best betrouwbare website inmiddels al gedaan! lekker iedereen lastig […]

 3. Grootmoeder says:

  Het lijkt er op dat Yvonne een glaasje spiritus teveel heeft genuttigd.

  Nog wat leuke namen voor site,s die Yvonne kan beginnen.

  http://www.ikbeneendronkenaardbei.nl

  http://www.ikbeneenliegendeleugenaar.nl

 4. Greetje says:

  Die YvH toch….dat spellen krijgt ze maar niet onder de knie. Het is natuurlijk niet “www.ikpaklekkereenhond.nl” maar “www.ikbaklekkereenhond.nl” met een -b. Dat is vast een verwijzing naar haar pogingen om eer in te leggen met de strijd tegen het eten van honden in Korea. Ze geeft hiermee dus eindelijk toe dat ze zich totaal niet interesseerde voor het lot van die arme dieren. Nu is het wachten nog op “www.ikbeneenzieligwrak.nl” en “www.hetkanmijnietsschelen.nl”.

 5. […] op de dag schreven wij: ‘Yvonne van Hertum begint nieuwe websites‘. Kennelijk als reactie hierop heeft mevrouw van Hertum het volgende proza gewrocht: […]

 6. vonzilla says:

  zeisweerlekkerdrukbezigmaarnietvoordekinderen.nl

 7. […] op de dag schreven wij ‘Yvonne van Hertum begint nieuwe websites‘, gevolgd door ‘Yvonne van Hertum liegt wat af‘. Normaal gesproken krijgen wij op […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties