Zwoebe Zwoebstra maakt ruzie met VI

Stommeling Jones

Zwoebe Zwoebstra maakt ruzie met Voetbal International. Voetbal International blijkt niet alleen alles van voetbal te weten, maar weet ook wat wel of geen geslaagde humor is. Eerlijk gezegd denken wij dat Zwoebe Zwoebstra gelijk heeft, maar oordeelt u zelf: ‘De internetredactie van Voetbal International (deel 2)‘. Hup Zwoebe.

4-03-2010 17.20 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Loggers gelogd, Voetbal

Er heeft iemand gereageerd op “Zwoebe Zwoebstra maakt ruzie met VI”

  1. […] ‘Zwoebe Zwoebstra maakt ruzie met VI‘, schreven wij eerder. Wij weten niet precies waar de ruzie over gaat, het schijnt iets te zijn met een column over Mart van Berwijk, Bart van Merwijk of de Zwarte Markt in Beverwijk, maar dat doet er niet toe. Zwoebe heeft antwoord gehad en Zwoebe leert daar een hoop van, blijkt. Hup Zwoebe. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties