Zwoebe Zwoebstra is blijkbaar onvriendelijk

Stommeling Jones

Zwoebe Zwoebstra maakt ruzie met VI‘, schreven wij eerder. Wij weten niet precies waar de ruzie over gaat, het schijnt iets te zijn met een column over Mart van Berwijk, Bart van Merwijk of de Zwarte Markt in Beverwijk, maar dat doet er niet toe. Zwoebe heeft antwoord gehad en Zwoebe leert daar een hoop van, blijkt. Hup Zwoebe.

5-03-2010 2.17 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Loggers gelogd, Voetbal

Er zijn 2 reacties op “Zwoebe Zwoebstra is blijkbaar onvriendelijk”

  1. […] ondertekend door Zwiebe Zwabstra en nu vragen wij ons af of dat een soort verwijzing moet zijn naar Zwoebe Zwoebstra, maar ja, door de totale werkverminking die hier plaatsgevonden lijkt te hebben, blijft ook dat […]

  2. […] Bert van Marwijk (hier en daar ook bekend als Bart van Merwijk en Mart van Berwijk, maar dat is een heel ander verhaal) sinds gisteravond zeker weet dat hij Arjen ‘ik ben groter dan Mohammed Ali’ Robben […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties