Als ze maar niet die antisemiet nemen

Stommeling Jones als kamerclown

Eén van de beppende kattenvrouwtjes laat weten, onder de kop ‘Update‘:

Vanmiddag horen we wie de voorlopige fractievoorzitter van de SP wordt. Daar ga ik niet over, dat kiest de Tweede Kamer fractie. Zo gauw ik het weet zet ik het hier op mijn weblog. Vanmiddag vijf uur, heb ik gehoord.

Nu schreven we gisteren ‘Er is weer hoop voor de SP: Agnes Kant stopt ermee‘. Wij hadden er toen geen rekening mee gehouden dat ze misschien die antisemiet van een van Bommel zouden kiezen. Als ze dat wel doen, gaat ze dat ook weer stemmen kosten. In ieder geval de onze.

5-03-2010 13.18 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Arabische wereld, Kamerleden, Loggers gelogd

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties