Werkverminking, en niet zo’n beetje ook

Onze internettoezichthouder wees ons erop dat er iemand hierheen gekomen was vanaf het stukje ‘Werkverminking‘. Wij weten niet precies wat daar gebeurd is, maar het desbetreffende werkje lijkt ons inderdaad behoorlijk verminkt geraakt en er is dan ook geen chocola van te maken. Het is ondertekend door Zwiebe Zwabstra en nu vragen wij ons af of dat een soort verwijzing moet zijn naar Zwoebe Zwoebstra, maar ja, door de totale werkverminking die hier plaatsgevonden lijkt te hebben, blijft ook dat onduidelijk.

5-03-2010 13.39 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd

Er heeft iemand gereageerd op “Werkverminking, en niet zo’n beetje ook”

  1. Ruud Harmsen says:

    Rustig even afwachten, ja, kan niet alles tegelijk, wordt allemaal nog duidelijk.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties