Hey, Blogoloog Readers, would you please be so kind to test my new website?

Wij mogen dan de zelfbenoemd nationaal webzeikerd zijn, wij zijn ook niet te beroerd om af en toe even iemand te helpen. In dit geval iemand met de vraag “Hey, Blogoloog Readers, would you please be so kind to test my new website?“. Wij hadden geen flauw idee wat de bedoeling was, dus hebben we maar de volgende textjes in de veldjes gepletterd:

Geen flauw idee wat dit te betekenen heeft, maar als er gehufterd moet worden, in de zin van “gekeken of een applicatie huftervast is”, ben ik graag van de partij.

In het linkerveldje en in het rechterveldje:

Het is dus niet om vervelend te doen dat ik zoveel tekst in deze veldjes pletter, maar om u te helpen. Nou ja, vooruit, ook om te kijken of de boel daardoor vastslaat, maar daar bent u dan ook mee geholpen, omdat u dan weet dat de boel niet huftervast is. Groet, Cpt. Iglo. Heeft u trouwens de wartaalgenerator van Stommeling Jones wel eens gezien? Die test hij helemaal zelf. Daar bedoel ik verder niets mee, maar toch. En nu ga ik op create! klikken en zien wat er gebeurt.

Dat laatste liep overigens uit op een teleurstelling, want we kregen een foutmelding:

Server niet gevonden

Firefox kan de server op geen-flauw-idee-wat-dit-te-betekenen-heeft-maar-als-er-gehufterd-moet-worden-in-de-zin-van-gekeken-of-een-applicatie-huftervast-is-ben-ik-graag-van-de-partij.wouldyouplease.be niet vinden.

Of de test daarmee geslaagd is, weten wij niet.

5-03-2010 14.08 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Computerij, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties