Extreemrechts blogje demoniseert Gargamel

Het is een extreemrechts blogje opgevallen dat Job Cohen in de verte iets weg heeft van Gargamel, u weet wel, die falende tovenaar uit De Smurfen. Boven het stukje ‘Wie wordt de rechtse ‘Stop Cohen’ kandidaat?‘ hebben ze zelfs een afbeelding van Gargamel geplaatst. Uw captain kon het niet laten even te reageren, als volgt:

Ik protesteer met klem tegen de vergelijking met Gargamel. Gargamel heeft deze belediging niet verdiend. Weliswaar is Gargamel niet erg sympathiek, maar hij is veel minder eng dan Job Cohen. Bovendien zit zijn haar beter, drinkt hij veel minder thee en gaat hij beter gekleed.

Ze hadden het trouwens al eerder gedaan, Job Cohen en Gargamel vergelijken: ‘Liever JP Potter dan Gargamel Cohen‘, door Matt ‘goh, leeft die nog’ Herben. Daar heeft uw captain toen als volgt gereageerd:

Het staat in ieder geval niet goed met de dossierkennis van Mat Herben: Gargamel is beslist geen man met twee gezichten en nooit aardig voor de argeloze smurfen. En de smurfen zijn niet argeloos, doch altijd op hun hoede voor Gargamel.

Misschien heeft meneer Herben meer verstand van verzekeringen.

20-03-2010 14.04 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Strips

Er zijn 2 reacties op “Extreemrechts blogje demoniseert Gargamel”

  1. […] hebben er al eens op gewezen dat de vergelijking tussen Job Cohen en Gargamel kant noch wal raakt en dat Gargamel deze belediging […]

  2. Korreltje Zout says:

    De echte Gargamel haat smurfen.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties