Rechter 1 – Gristenhonden 0

(Novum) – De zondagopenstelling in Amsterdam blijft overeind. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam donderdag bepaald. Verschillende winkeliers, verenigingen en de CNV Dienstenbond probeerden een regeling van de gemeente terug te draaien die de hele stad als toeristisch gebied had aangeduid. Daardoor mogen overal in Amsterdam de winkels op zondag open.

via ‘Nieuws.nl – Rechter handhaaft zondagopenstelling Amsterdam‘.

1-04-2010 17.42 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Juridisch, Losse skakels, Toerisme

Er zijn 4 reacties op “Rechter 1 – Gristenhonden 0”

 1. Ruud Harmsen says:

  Niet mee eens.

  Ik vind de aanduiding “gristenhonden” nodeloos grievend (hoewel ik zelf athe├»st ben en fel tegen de dwaalleer die christendom heet).

  Verder vind ik dat op zondag wel degelijk de winkels dicht moeten (ik ga ook principieel die dag niet naar de supermarkt, zowel die bij ons op zondagmiddag enkele uren open is), niet omdat dat in de bijbel staat, maar omdat mensen moeten leren plannen en niet zo gemakzuchtig moeten zijn dat altijd iedereen maar voor ze klaar moeten zijn.

 2. Ruud Harmsen says:

  moet staan, bedoel ik. Kluns. Stokslagen.

 3. OMG says:

  Ik bied me aan als vrijwilliger om die stokslagen aan Ruud Harmsen uit te delen.
  Niet omdat ik het volstrekt met hem oneens ben, sterker nog, ik kan me in zijn argumentatie best vinden, maar gewoon omdat ik normaal gesproken niet van het slaan ben, tenzij iemand het aanbied :-)

 4. Ruud Harmsen says:

  ‘Het aanbiedt’. Ook stokslagen, dus we kunnen ze uitruilen, om niet.

  http://rudhar.com/lingtics/spel_dt.htm
  http://rudhar.com/lingtics/reageert.htm


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties