Zou er iemand de rekening niet betaald hebben?

Vorige week lazen wij bij het Rotterdamse kattenvrouwtje de mededeling dat ze een dag of twee niets van zich zou laten horen, waar wij, en wij niet alleen, natuurlijk reuzeblij mee waren. Vandaag wilden wij even op haar blerghje gaan kijken om te zien of ze al gezegd had waar ze dan wel zo druk mee bezig was geweest, maar haar blerghje bood niet meer dan een verzoek van CoreISP.net, namelijk het verzoek om even geduld te hebben. Hetzelfde verzoek troffen wij tevens aan op Stopkinderseks.com.

Beide webzijden zijn dus nog gewoon in de lucht en de vraag is waarom we tegen het plaatje van CoreISP.net zitten aan te kijken. Zou men soms bezig zijn met groot onderhoud? Of zou er soms iemand de rekening niet betaald hebben?

Zou er een storing zijn, groot onderhoud, of zou iemand de rekening niet betaald hebben?

Zou er een storing zijn, groot onderhoud, of zou iemand de rekening niet betaald hebben?

21-04-2010 17.22 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 6 reacties op “Zou er iemand de rekening niet betaald hebben?”

 1. BavariaMatic says:

  `Groot onderhoud`, hierna herken je de sites niet meer terug! Alle roddel en laster verdwenen als sneeuw voor de prille lentezon.
  Of het zou zomaar kunnen dat CoreISP.net, genoeg heeft van al de klachten die het regent over die sites, dat kan natuurlijk ook.

  Maar valt jullie niet op dat CoreISP.net wel erg vaak dit soort meldingen laat zien het laatste jaar? Brakke servers of is er iets anders aan de hand?

 2. Greetje says:

  Die sites worden toch gehost door die mbo-er uit Zierikzee? Die zal toch zijn dierbare YvH niet in de kou laten staan? Nee…Liroy is vast bezig om een en ander te verfraaien ende op te smukken. En dan zorgt Pascal/Drikus/ome Henk voor een leuk deuntje als je geband wordt. Ik zie het al helemaal voor me……….
  Maar dat zal wel een droom zijn…BavariaMatic zal wel gelijk hebben; dat excuus van een servercrash gebruikt YvH altijd als er materiaal moet verdwijnen.

 3. vonzilla says:

  Ja, ik ben ook benieuwd wat er dadelijk allemaal weer verdwenen is…

 4. koud hè? says:

  Wat is dat nu?….. Wat mag er nu weer allemaal niet gezien worden?!!!!!

 5. Greetje says:

  Het ziet er naar uit dat de koningin van de kattenbepsters haar sites drastisch zal moeten aanpassen. Een KG dat zij had aangespannen, schijnt geheel niet in haar voordeel te zijn beslist. Tja, zo komt het oude snoepsters te pas………

 6. […] Zou er iemand de rekening niet betaald hebben? […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties