Anja Meulenbelt: Wilders is een nazi

Stommeling Jones als kamerclown

Anja Meulenbelt, u weet wel, die antisemitische kattenblerghster die haar best doet redelijk denkende mensen bij de SP weg te jagen, pakt vandaag uit met een enorme lap text waar de honden geen brood van lusten, maar waar wel uit blijkt dat Anja Meulenbelt vindt dat Wilders een nazi is en ook door programma’s van de staatsomroep voor nazi mag worden uitgemaakt. Ze zegt dat, schijnheilig als ze is, natuurlijk niet hardop en zegt zelfs:

Nog een opmerking: ik vind dat we heel zorgvuldig moeten zijn met historische vergelijkingen, en met name met vergelijkingen met de jodenvervolging. Op mijn weblog laat ik nooit toe dat mensen voor fascisten of nazi’s worden uitgemaakt, ook niet als ik het met de strekking van de reactie op zich wel eens ben.

Ziet u wel: “ook niet als ik het met de strekking van de reactie op zich wel eens ben”. Schijnheiligheid kent geen tijd. Maar het wordt nog erger:

Maar toch vind ik het wel degelijk gerechtvaardigd, en meer dan dat, nodig, om onder ogen te zien dat er een proces gaande is waar een deel van de Nederlandse bevolking door een ander deel van de Nederlandse bevolking mentaal al wordt buitengesloten, met dezelfde mechanismen waarmee dat in de geschiedenis al eerder is gedaan.

Ziet u dat? Inmiddels is niet alleen Wilders een nazi, maar ook iedereen die een schijthekel aan moslims heeft en ze dus “mentaal” wil ‘buitensluiten’, wordt op de grote nazihoop geveegd. Volgens mevrouw Meulenbelt zijn wij dus ook nazi’s: wij hebben een schijthekel aan alle godsdienstwaanzinnigen en zouden het liefst zien dat die met zijn allen zo snel mogelijk oprotten naar een zeer ver buitenland, of ze zich nou gristen, mohammedaan, volgeling van Lou de Palingboer, aanhanger van Lou de Jong of gewoon geschift noemen. Om onze schijthekel te verwoorden gebruiken wij vast wel “mechanismen waarmee dat in de geschiedenis al eerder is gedaan”. Gelukkig is het maar mevrouw Meulenbelt die het vindt. Dat dan weer wel.

Weet u trouwens waarom wij zo’n schijthekel hebben aan godsdienstwaanzinnigen? Omdat ze ten eerste achterlijk zijn (anders waren ze niet godsdienstwaanzinnig geworden), omdat ze ten tweede vinden dat ze daarmee en daarvoor nog respect verdienen ook en ons ten derde vanuit een misplaatst superioriteitsgevoel plegen mede te delen dat wij ook godsdienstwaanzinnig moeten worden of anders de lul zijn:

de gedachte dat sommige mensen, op grond van hun geloof […] het verdienen om uitgesloten te worden. De suggestie, dat er een ‘wij’ en een ‘zij’ is. Een superieur wij en een inferieur zij.

Gelukkig wordt het blergh van mevrouw Anja ‘jazeker ben ik een superieure godsdienstwaanzinnige’ Meulenbelt zeer slecht gelezen, dus eigenlijk snappen we niet waar wij ons druk over maken. Sorry. We hadden het niet moeten doen. Maar als de SP zich niet heel snel volledig van haar en haar antisemitische vriendje van Bommel distantieert, stemmen wij geen SP meer. Daar. En voor wie een interessant boek wil lezen over integratie pluggen wij hier nog maar eens ‘Hutspot Holland‘. Zou dat nog leverbaar zijn?

28-04-2010 12.40 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Beesten in het nieuws, Bezopen, Boeken, Godsdienstwaanzin, Kamerleden, Televisie, Zoektermen

Er zijn 7 reacties op “Anja Meulenbelt: Wilders is een nazi”

 1. Ruud Harmsen says:

  Is Anja Meulenbelt anti-semitisch? Wist ik niet. Wel dat ze erg kritisch is over hoe Israëlische regeringen met Palestijnen omgaan. Dat is iets anders.

 2. Ruud Harmsen says:

  ===
  Volgens mevrouw Meulenbelt zijn wij dus ook nazi’s: wij hebben een schijthekel aan alle godsdienstwaanzinnigen en zouden het liefst zien dat die met zijn allen zo snel mogelijk oprotten naar een zeer ver buitenland, of ze zich nou gristen, mohammedaan, volgeling van Lou de Palingboer, aanhanger van Lou de Jong of gewoon geschift noemen.
  /===

  Ik ben ook atheïst en humanist en darwinist, tegen godsdienstwaanzin, en vind religie al erg snel aan godsdienstwaanzin grenzen.

  Maar toch vind ik bovenstaand commentaar verwerpelijk, ondemocratisch, onverdraagzaam en dictatoriaal.

 3. Ruud Harmsen says:

  ===
  Maar als de SP zich niet heel snel volledig van haar en haar antisemitische vriendje van Bommel distantieert, stemmen wij geen SP meer.
  /===

  Dus het socialisme van de Socialistische Partij is wezenlijk anders dan de godsdienstwaanzin van Gristenen? O.

 4. Ongelooflijk die Meulenbelt.

  Als je op haar pagina inhoudelijk reageert wordt je afgesnauwd en voor leugenaar uitgemaakt.
  Als je vervolgens met feiten haar ongelijk bewijst wordt je reactie gecensureerd.

  Zie: http://www.likud.nl/schild.html

 5. – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –
  Ik ken haar niet en dat hoeft ook niet maar de steun die ze nodig heeft zal i ondersteunen.
  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –

 6. […] Wij komen hierop door het stukje ‘Kristallnachtherdenking 2010, Amsterdam‘, waar de antisemitische kattenblerghster die de SP zoveel stemmen gekost heeft een even onbeholpen als onsympathieke poging doet de […]

 7. […] van Stommeling Jones dienaangaande, ligt niemand daar wakker van, zelfs niet als men weet dat Stommeling Jones zei: “Wij hebben een schijthekel aan alle godsdienstwaanzinnigen en zouden het liefst zien dat […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties