Liroy van Hoewijk kan het niet laten

Liroy van Hoewijk, u weet wel, die MBOwer van CoreISP kan het maar niet laten. Hij blijft maar webruimte verschaffen aan zelfbenoemde ‘pedojagers’. Nieuwste loot aan de stam: Gevaar in uw woonwijk.

Vooralsnog staat er nog niets op genoemde webwerf, behalve een skakel naar een viagraverkoper (“generic drugs”, onderaan de pagina) en de volgende text:

Wat moet een gemeente doen met een pedofiel? Hem uit de wijk waarin hij woont, verwijderen? Hem ook weren uit alle kinderrijke wijken in de stad? Of alle buurtbewoners informeren over de vestiging van veroordeelde pedofielen in hun wijk? Dit laatste is de bedoeling van deze website, als de gemeente het nalaat de buurt te informeren en de politie laks is met handelen, dan maakt deze website bekend in welke straat/wijk het “gevaar” zich bevindt.

22-05-2010 12.27 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden

Er zijn 9 reacties op “Liroy van Hoewijk kan het niet laten”

 1. Geen says:

  Men destilleert bestaansrecht niet uit statistieken van reeds opgerichte webzijden die anders uitwijzen maar, uit het produceren van hoeveelheden webzijden die bij hun eigen behoeften aansluiten.

 2. Greetje says:

  Nou, wat mij betreft kunnen ze in elk geval Zierikzee op de webzijde plaatsen. En Rotterdam en Zoetermeer…..dat zou al een goed begin zijn.

 3. zeikerd says:

  @Greetje

  Zierikzee staat al ergens vermeld:

  http://www.stopkinderseks.com/Postcodes/Z/Zierikzee_4301.php

  Die andere plaatsen overigens ook!

 4. zeikerd says:

  @De Grote Vrager

  Per saldo is het aantal websites toch met 1 afgenomen.

 5. Mart says:

  Maar ff een mailtje naar Liroy:

  Liroy,

  Naar meerdere mails naar uw klant Yvonne van Hertum en 2 sommaties naar uw klant doet u klant niks met haar strafbare feiten jegens mij?

  De rechter heeft uidrukkelijk een vonnis gegeven waar mijn persoons gegevens niet meer gegeven mogen worden en is ze daarvoor verantwoordelijk gesteld door de rechter.

  Uw client neemt geen enkele verantwoordelijkheid in deze en spreek ik u aan als hoster voor deze website te weten Yvonnevanhertum.com en stopkinderseks.com

  Ik zal dit eventueel gaan mee nemen in een rechtzaak tegen uw client dat u op de hoogte nu bent van haar gedrag.

  De uitspraak: http://zoeken.rechtspraak.nl/resultpage.aspx?snelzoeken=true&searchtype=ljn&ljn=BH7630&u_ljn=BH7630

  De strafbare feiten van Uw client, Waarvoor ik al een deurwaarder heb laten inschakelen:
  http://www.marthauser.eu/1.jpg
  http://www.marthauser.eu/2.jpg
  http://www.marthauser.eu/3.jpg

  Daarna is uw client doorgegaan met het omzetten van de website stopkindersex naar stopkinderseks, waarvan ik ook bewijzen heb dat ze deze linken zelf aan gaven op internet!
  Zie bijlage!

  U client is op haar website weer steeds bezig mij te belasteren via haar persoonlijke weblog waarvan een file staat op sks. Dit is aantoonbaar wederom strafbaar!

  Ik hoop dat u als hoster van deze 2 sites uw eigen verantwoordelijkheid nu gaat nemen en nu de sites afsluit om meerdere wettelijke strafbare feiten tegen mij vanaf uw client laat stoppen!
  Ik neem aan dat ik u voldoende bewijs heb gegeven in wat u klant aan het doen is tegen mij.

  Ik zal het ook niet na laten dit schrijven en meerdere naar u toe (en vanaf u naar mij) mee zal gaan nemen in een te volgen rechtzaak tegen uw client!

  Met vriendelijke Groet
  Mart Hauser

  Een bcc hiervan is aan mijn advocaat gegeven!

 6. Mart says:

  De service van Liroy zal ik wel gaan merken in hoe Yvonne dat aangeeft: http://www.yvonnevanhertum.com/2010/05/wat-zag-ik-nu-weer/#more-4950

 7. Greetje says:

  @zeikerd
  Jawel…maar nog niet op genoemde webzijde. Ik probeerde gewoon behulpzaam te zijn….

 8. zeikerd says:

  @Greetje,

  Juits, nog niet.

  Aangezien hun enige vakkennis het kopieren/plakken is, kan dat nooit lang zo blijven.

 9. […] in ‘Dat zal de burgemeester van Woudenberg wel een goede grap vinden‘ wordt beweerd dat Liroy van Hoewijk en Yvonne van Hertum het domein van Chris Hölsken gegapt hebben en dat nu zelf zitten te […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties