Zinloze stoerdoenerij van Femke Halsema

Rick Nieman vertelde in de ochtendshow van Edwin Evers dat Femke Halsema de premier na afloop van het debat tijdens het voorbijlopen liet weten dat zíj zo'n opmerking niet zou pikken. “Ik had u een knietje gegeven”, zou ze hebben gezegd volgens Nieman.

via ‘Premier had knietje gekregen’ – Binnenland – Telegraaf.nl [24 uur actueel, ook mobiel] [binnenland].

Wij hebben het niet gezien en weten ook niet of Femke Kaakklem het echt gezegd heeft, maar zo ja: gelul. Dat durft ze niet eens, nog afgezien van de gedachte dat ze er niet soepel genoeg voor is en haar knie niet hoog genoeg kan optillen. Trouwens, als ze dat wel zou kunnen, zou ze nix raken, want ballen heeft die man niet. Stoerdoenerij op nix af, van die zinloze Femke.

27-05-2010 11.58 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Bewindslieden, Kamerleden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties