Auf der Flucht erschossen

“Auf der Flucht erschossen”, kent u die term? In dat geval heeft u misschien wel eens een film gezien over de Tweede Wereldoorlog, waarin de Gestapo of de SS voorkwam. Dan weet u ook dat Gestapo of SS zich er door een gevangene “auf der Flucht” te “erschiessen” gemakkelijk af wilde maken en dan weet u eveneens dat dit soort nazimethoden onder de oorlogsmisdaden valt en in een al dan niet democratische rechtsstaat niet thuishoort.

Nu volgen wij, zoals u weet, via ons RSS-lezertje een groot aantal logs, blogs en weblogs, maar tot nog toe waren wij er geen tegengekomen dat het fusilleren van nietpolitieke verdachten (let wel verdachten, mensen die dus nog onschuldig zouden kunnen blijken) in vredestijd propageerde. En dat terwijl wij zelfs Stormfront een tijdje gevolgd hebben.

Vandaag lazen we echter, tot onze verbijstering, bij Yvonne van Hertum het volgende:

Een heel goede vriend zei gisteren iets tegen me toen we in gesprek waren wat nu de beste straf zou kunnen zijn voor een pedo, hij zei letterlijk: […] “in Israël” zo sprak mijn goede vriend, “halen deze gasten vaak de rechtszaal niet.

Als ze gepakt worden en ze moeten naar de rechtszaal dan halverwege stopt de auto en mag de gevangene naar buiten om even de benen te strekken. Het is nogal een eind rijden door de woestijn. En als de pedo dan wil vluchten wat hij altijd wil, tja dan ontvangt hij lood, want vluchten mag nu eenmaal niet”
Hij mompelde er nog na *perfecte oplossing*, en dat ben ik nu eens voor de verandering helemaal met hem eens * smile*

Je kunt wel merken dat Yvonne van Hertum de oorlog niet meegemaakt heeft.

1-06-2010 12.43 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Arabische wereld, Bezopen, Juridisch, Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 6 reacties op “Auf der Flucht erschossen”

 1. […] helemaal naast zat en beter van nazimethoden (goh wat grappig: zo gebruiken we die term nooit en zo twee keer op een dag. Zal wel toeval zijn) had kunnen gewagen, of had kunnen verwijzen naar pakweg de USSR, […]

 2. BavariaMatic says:

  Fijn toch?!
  Je zult maar poltieagent zijn in israel.
  Word je door zo een Rotterdamse idioot beschuldigd nazimethodes te gebruiken.
  Na indonesie nu ook een politieke rel met israel?

 3. […] ‘Auf der Flucht erschossen‘ is er al eens op gewezen dat mevrouw van Hertum een zekere hang naar nazimethoden aan de dag […]

 4. […] Wel moeten wij altijd als mevrouw van Hertum over de oorlog begint even denken aan haar abjecte voorkeur voor nazimethoden en haar vriendschappelijke omgang met nazi’s en neonazi’s, of nazis en neonazis, zoals sommige […]

 5. […] Wij kunnen derhalve niet anders dan concluderen dat Yvonne van Hertum nu vindt dat Leroy Fer dood moet. Misschien wil ze hem wel persoonlijk in zijn rug schieten. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties