Dat hadden we zonder internet niet geweten

Een kip konden we zo gauw niet vinden, maar we hebben wel deze kalkoen, en die legt ook eieren, dacht u niet?

Een kip konden we zo gauw niet vinden, maar we hebben wel deze kalkoen, en die legt ook eieren, dacht u niet?

Voor sommige mensen is internet tegenwoordig een eerste levensbehoefte. Voor ons niet. Dat neemt niet weg dat we soms wel heel erg blij zijn met internet, omdat we dankzij internet dingen te weten komen waar we zonder internet niets van geweten zouden hebben en dat zou dan heel erg zijn. Zojuist lazen wij bijvoorbeeld dat er op de markt in Vladivostok (of Wladiwostok, maar zeker niet Wladivostok dan wel Vladiwostok) kippeeieren (kippeneieren, kippe-eieren, kippeƫieren) zijn opgedoken die over de datum heen waren. Daar. Nu weet u het. En dat hadden we dus zonder internet niet geweten.

8-06-2010 11.04 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Beesten in het nieuws, Computerij

Er zijn 32 reacties op “Dat hadden we zonder internet niet geweten”

 1. […] moe. Zo hoor je helemaal nooit iets uit Vladivostok en zo twee keer op een dag. Eerst die toestand met die eieren en nu is er ook nog olie aan het wegstromen geslagen. Het is toch […]

 2. […] twee in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. De Niva is vooralsnog spoorloos. Ook dat hadden we zonder internet niet geweten. Ach zo, dus daar ligt […]

 3. […] Danger2kids.com, zegt dat u iets? Ons ook niet. Waarom iemand niet alleen een webzijde zou beginnen die een gevaar voor kinderen is, maar dat ook nog in de naam zou laten blijken (“Danger2kids” dient ongetwijfeld gelezen te worden als ‘danger to kids’ en niet als ‘danger twee kids’, begrijpt u wel), ontgaat ons. De maker van de desbetreffende webzijde kennelijk ook, want hij is ermee gestopt. Dat hadden wij zonder internet niet geweten […]

 4. […] ‘Geert wilders dood? #datwilikook’, aldus de een of andere idioot op Twitter. GeenStijl citeert hem in ‘Hoi @BertBrussen! We komen even gezellig langs‘ en wij citeren GeenStijl. En nu? Nu geloven wij des te meer dat Twitter volstrekt waardeloos is. En dat hadden we zonder internet niet geweten. […]

 5. […] de Witteveen die zij zochten. Of misschien toch? Zo leren wij regelmatig bij en ook dit hadden we zonder internet niet geweten. Tags: acteur, Go Ahead Eagles, Goede Tijden Slechte Tijden, GTST, Internet, Rik, Rik Witteveen, […]

 6. […] dat er niemand meer over hem leest. Het NUjij.nl-effect, als het ware. Ook dit hadden we trouwens zonder internet niet geweten. Tags: Geert Wilders, […]

 7. Leuk says:

  […] ‘Leuk‘ is een leuk woord. ‘Leuk’ onderscheidt de Belgen bijvoorbeeld van de Nederlanders, doordat het woord leuk in het Belgisch veel minder vaak gebruikt wordt dan in het Nederlands. Dat zou kunnen komen doordat Belgen niet zo vaak iets leuk vinden als Nederlanders, maar ook doordat Nederlanders alles leuk vinden, of althans vinden dat alles leuk moet zijn. “Laten we het wel leuk houden” is een typisch Nederlandse uitdrukking. Op dit moment levert het woord leuk bij Google 13.700.000 treffers op en dan is dit stukje nog niet eens meegerekend. Zoveel treffers, dat is toch gewoon niet leuk meer? Dit alles hadden we zonder internet niet geweten. […]

 8. Rolf Pagano says:

  […] Rolf Pagano is niet iemand aan wien wij vaak denken, maar sinds gisteren komen er verrassend veel mensen op onze webzijde terecht via zoekacties als [Rolf Pagano dood], [Rolf Pagano overleden] en [Overlijden Rolf Pagano]. Hieruit concluderen wij dat er kennelijk een gerucht of misschien wel meerdere geruchten met betrekking tot het fysieke welzijn van de heer Pagano gaan. Wij hebben zelf ook een paar keer gekoekeld, maar wij hebben geen bevestiging voor die eventuele geruchten kunnen vinden. Ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 9. […] gokken als wij zeggen dat men niet kan inloggen en daardoor niet kan bellen. En ook dit had u zonder internet niet geweten. Zonder Skype dan weer wel, maar dat is een heel ander […]

 10. […] De website van Albert Heijn vertoont op dit moment een storing. Normaal gesproken komen wij nooit op de website van Albert Heijn, maar omdat er zojuist iemand op onze webzijde terechtgekomen bleek met de zoekactie [storing website Albert Heijn] dachten wij: “laat ons eens kijken of de website van Albert Heijn misschien een storing vertoont of in storing ligt, of hoe dat ook heet?” En dat blijkt dus zo te zijn: de webzijde wil niet laden. Meer kunnen wij er niet over zeggen. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 11. […] En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 12. […] En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 13. […] Dat is nou vervelend voor de troefers, want die willen dat Israël, ‘de Joden’, de Amerikaanse overheid of Israël, ‘de Joden’ én de Amerikaanse overheid het gedaan hebben. De enige oplossing is dus de constatering dat Wikileaks wel onderdeel van het grote complot moet zijn. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 14. […] ook dit had u zonder internet niet geweten. Tegeltje: Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die […]

 15. […] Het grappige in dit geheel is natuurlijk dat mevrouw van Hertum veel meer aan de definitie en omschrijving van de trol voldoet dan de ons overigens onbekende Jeroen van Baardwijk, over wien zij het in haar stukje denkt te hebben. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 16. […] Als gevolg van een internetstoring zijn delen van het internet voor sommige Nederlanders op dit moment onbereikbaar. We hebben begrepen dat het zou gaan om een storing bij KPN of XS4ALL, of KPN en XS4ALL, maar het fijne weten we er niet van. Ook weten wij niet of de storing waar wij het hier zo’n beetje over hebben dezelfde is als de internetstoring in Rhenen, waarvan ook sprake schijnt te zijn. Met andere woorden: als sommige webzijden op dit moment onbereikbaar zijn, zou dat aan genoemde internetstoring kunnen liggen, maar natuurlijk ook aan de webzijde zelf. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 17. CoreISP says:

  […] Dat er nu al jaren helemaal niets gebeurt op de webzijde van CoreISP.nl Corporation werkt ook bepaaldelijk niet mee aan het maken van een goede indruk. Misschien heeft CoreISP.nl Corporation wel een paar klanten. Misschien wel tien, of zelfs honderd (honderd? Ach, welnee). Misschien zijn de klanten zelfs wel tevreden. Weten wij veel. CoreISP.nl Corporation is echter zeker niet het enorme bedrijf dat men (voorlopig is dat dus Liroy van Hoewijk) met de naam wil suggereren. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 18. […] De allerslechtste chauffeur van Nederland is een televisieprogramma van BNN. Misschien heeft u het wel eens gezien. Wij wel. Het is zelfs ons favoriete programma. Wij dachten namelijk met Stommeling Jones de allerslechtste chauffeur van Nederland in huis te hebben, maar dat bleek niet het geval (Wij zagen overigens net dat je 1.570.000 resultaten krijgt als je koekelt op autorijden en Stommeling Jones’ cursus staat bovenaan. Ook dat had u zonder internet niet geweten). […]

 19. […] U heeft hier verder helemaal nix aan, maar we wilden het toch even zeggen. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 20. […] Intussen begint het aantal nummers de 12.000 (twaalfduizend) te naderen (allemaal volstrekt legaal, ook nog) en zijn wij hier met zijn allen nog steeds razend enthousiast over Gmusicbrowser, dat wij bij dezen dan ook van harte aanbevelen. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 21. […] zal binnenkort wel weer ontschorst worden ook, dus dit gaat weer eens helemaal nergens over. Maar zonder internet had u het niet geweten. Dat dan weer […]

 22. […] Cor Japin, Joris Linssen, Micha Kat en Yehudi Moszkowicz hebben vandaag van ons een horizontaal scrollbare verzamelpagina gekregen. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 23. Fotopagina says:

  […] Omdat onze doctorandus zo graag met stylesheets speelt, hebben wij nu een volslagen zinloze fotopagina. Niemand heeft er verder iets aan en ook dit had u zonder internet niet geweten […]

 24. […] toen hoefden we helemaal niet meer. Kortom: u heeft hier verder helemaal nix aan, maar u had het zonder internet niet geweten. 12-03-2012 15.50 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Aluhoofddeksels, Reacties, […]

 25. Pinspire says:

  […] houden. U heeft hier verder helemaal nix aan, maar we wilden het toch even zeggen. En ook dit had u zonder internet niet geweten. 12-04-2012 19.16 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, […]

 26. Het is toch wat. En ook dit had u zonder internet niet geweten.

 27. […] Bert Brussen en dat wilden we gewoon graag even zeggen. Niemand heeft er iets aan en ook dit had u zonder internet niet geweten. 11-10-2012 15.44 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Stan van Houcke, […]

 28. […] nog een webzijde op na houdt. Maar goed, nu bent u dus weer geheel op de hoogte en ook dit had u zonder internet niet geweten. 31-10-2012 16.17 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Juridisch, Micha Kat, […]

 29. Vaatstra says:

  […] Niemand heeft hier iets aan, maar ook dit had u zonder internet niet geweten. 20-11-2012 13.49 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Juridisch, […]

 30. […] De Russen vallen aan en de Taiwanezen liggen tweede, gevolgd door de Duitsers. Oftewel: de Deutsche Telekom heeft een webzijde opgetuigd waarop je live kunt meegenieten van kuberaanvallen op speciaal daarvoor geplaatste doelwitten sicherheitstacho.eu. Als je het kaartje wilt zien, moet je Javascript aanzetten. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]

 31. […] U heeft niets aan deze kennis, en wij ook niet. Daarom waren we er zelfs al aan begonnen om even te kijken wat voor lelijks GeenStijl dan wel over meneer Breedveld geschreven heeft, maar daar zagen we al vrij snel de zin niet meer van in. Van dit hele stukje eigenlijk ook niet meer, want dat Peter ‘als je mij een huilebalk noemt, ga ik huilen’ Breedveld een huilebalk is, die het met de waarheid niet altijd even nauw neemt, wisten we al, en dat GeenStijl zo af en toe geheel per ongeluk de goeie te grazen neemt, was ons ook bekend. En ook dit had u zonder internet niet geweten. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties